Kakav blam: Kolinda se popela na binu i poklonila se s glumcima, a niko je nije zvao (FOTO)

Predsednica se naklonila publici, a situaciju je donekle spasao koreograf kome je neko došapnuo šta se dogodilo, pa je Kitarovićevoj pružio buket cveća, koji je originalno bio namenjen ansamblu

  • 11

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović došla je nepozvana na binu nakon premijere baleta "Labudovo jezero" u Hrvatskom narodnom pozorištu u Zagrebu.

NEĆU SKIDATI GAĆE PRED SRBIMA: 5 šokantnih Kolindinih izjava juče potreslo Balkan!

Kako pišu hrvatski mediji, Kolinda se potom, na iznenađenje svih, zajedno sa glumačkom ekipom poklonila publici.

Foto: predsjednica.hr Foto: predsjednica.hr

Novo izvođenje čuvenog baleta Petra Iljiča Čajkovskog izazvala ovacije publike, ali i šok kada se na pozornici pojavila predsednica Hrvatske.

Prema navodima medija, publika je bila blago rečeno zgranuta dolaskom Kolinde koja je ničim izazvana stala uz umetnike nakon premijere.

Foto: predsjednica.hr Foto: predsjednica.hr

Predsednica se naklonila publici, a situaciju je donekle spasao koreograf kome je neko došapnuo šta se dogodilo, pa je Kitarovićevoj pružio buket cveća, koji je originalno bio namenjen ansamblu.

Ubrzo nakon ovog događaja na društvenim mrežama pojavile su se montirane fotografije Kolinde, koja je predstavljena kao balerina.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA