Sofija nije imala pojma da je večeras dobila stan u Beogradu, jer je u trenutku izvlačenja gledala nešto sasvim drugo na TV-u (FOTO)

- Nisam još pri sebi. Sve je sveže. Moramo da sednemo porodično da se dogovorimo još da li da se selimo - kaže Sofija za "Telegraf"

  • 8

Sofija Manojlović (27) jedna od dvoje dobitnika stana u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" nije čak ni gledala današnje izvlačenje, pa je vest o dobitku dodatno šokirala kada ju je pozvao brat da joj javi. Majka maloletne devojčice i student defektologije za "Telegraf" ne krije da je uzbuđena, pogotovo što je i sama bila veoma skeptična kada je u prvom izvlačenju videla koliko ima koverti.

Vaspitačica Aleksandra je srećna dobitnica “Fijata 500 L”: Poslala je dve koverte i ima poruku za sve učesnike nagradne igre (FOTO)

Treća sreća: Ovo su dobitnici stana u Beogradu, izvučeno 12 dobitnika automobila (FOTO)

U stanu Manojlovića telefon nije prestajao da zvoni. Komšije, rodbina, prijatelji, svi su zvali da čestitaju.

- Ćerkica mi je bolesna, pa smo majka i ja bile zauzete oko nje. Tačnije, u tom trenutku smo sa njom gledale crtaće. Iskreno da vam kažem, nisam se ni nadala da ću išta da dobijem kad sam u prvom izvlačenju videla koliko ima koverti. Drugo izvlačenje nisam ni gledala - priča Sofija još u neverici.

Privatna arhiva Privatna arhiva

U nagradnu igru je odlučila da se uključi na nagovor majke, jer je ona ta koja "prati sve nagradne igre na televiziji".

- Razmišljala sam, svakako idemo u kupovinu, što da ne skupljamo račune. Ja sam preuzela evidenciju na sebe, skupljala koverte i vodila računa o pravilima. Na kraju sam skupila 20 koverti, a prve smo poslali sredinom januara čim je to počelo - otkriva Sofija za "Telegraf".

Sofija je student defektologije i prva joj je želja da završi fakultet i zaposli se. Nakon razvoda, odlučila je da ona i ćerkica žive sa njenim roditeljima. Još nije odlučila šta će da radi sa stanom i da li će da se preseli za Beograd.

- Nisam još pri sebi. Sve je sveže. Moramo da sednemo porodično da se dogovorimo još da li da se selimo - kaže Sofija za "Telegraf".

(S.V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vizantijsko plavo

    26. mart 2017 | 07:24

    Jedina zamerka zašto samo stanovi u bg,zašto ne niš ,novi sad, pa nemora cela Srbija u Beogradu da živi

  • Tartaros

    26. mart 2017 | 08:48

    Богу хвала оде у праве руке.Сећно...

  • Paracinka

    26. mart 2017 | 13:18

    Cestitam! Mene samo zanima kako je dosla do 20 koverti, kod nas u posti ne moze se doci ni do jedne jedine, radnici sve podele familiji. Moji racuni zavrsili u kanti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA