≫ 

NAJMISTERIOZNIJI SRPSKI ZLOČIN, 365. DAN: Ovo su NOVI DETALJI o ubistvu Jelene Marjanović

Ovo su najnovije informacije u vezi sa ubistvom pevačice

  • 42

Danas se  daje godišnji pomen Jeleni Marjanović, koja je nestala 2. aprila dok je trčala nasipom u borčanskom naselju Crvenka. Sve je više detalja, a ovo su informacije koje su se pojavljivale u proteklih mesec dana.

Godinu dana bez Jelene Marjanović: Ubica pevačice i dalje na slobodi

Sin Zorana Marjanovića prepričao pakao kroz koji je prošao: Optuživali su i mene da stojim iza zločina

Ćerka Jelene Marjanović prvi put na majčinom grobu: Poljubila ploču i rekla, "mama, srećan ti 8. mart"

Ovo su najnoviji detalji u vezi sa ubistvom pevačice:

30. mart 2017. Jelena je svog ubicu upoznala na nastupu

Suprug ubijene pevačice Jelene Marjanović veruje da je misteriozni ubica s nasipa neki mafijaš koji je bio opsednut njom, a koga je ona upoznala na nekom od svojih mnogobrojnih nastupa

29. mart 2017.  Zoran Marjanović otkrio: Znam ko je ubio moju Jelenu!

Muž pokojne pevačice Zoran Marjanović rekao je da je ubeđen da policija sada zna ko je ubio Jelenu, te da je reč o kamiondžiji koji je na isti način usmrtio jednu devojku u Austriji i drugu u Nemačkoj, zbog čega se u istragu uključio i Interpol.

28. mart 2017. Mala Jana dala iskaz i šokirala psihologe

Janin iskaz bio je zanimljiv inspektorima koji rade na ovom slučaju, pa su mu posvetili posebnu pažnju.

– Devojčica je u trenutku ubistva imala pet godina. Ona je još uvek mala da bi mogla da ima pojma o vremenu i prostoru. Dok je odgovarala, bila je veoma konfuzna i nije mogla da precizno kaže kada je u društvu roditelja otišla na nasip u Crvenki. Inspektori smatraju da je Janin iskaz veoma važan za rešavanje slučaja – kaže izvor.

Sagovornik je podsetio da je devojčica tokom psihološkog ispitivanja ispričala da „dogodilo nešto strašno“.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

25. mart 2017. Svekrva ubijene Jelene Marjanović zapretila

Nove dokaze do kojih je policija došla u istrazi o ubistvu pevačice Jelene Marjanović, potkrepili su i iskazi svedoka koji su nedavno pozvani na saslušanje.

– Svedok koji o ubistvu ne zna ništa i nije mogao mnogo da pomogne s informacijama o zločinu ostavio je istražitelje zatečene pošto se posle završenog saslušanja prisetio da je nedavno čuo kako se Zorica Marjanović svađa sa nekim i u žaru rasprave govori “ Samo seti igraj, ako ja progovorim, neko će u zatvor, najebali ste“.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

24.mart 2017. Svekar Jelene Marjanović progovorio o ubici pevačice!

Vladimir Marjanović je u toku razgovora sa psihijatrom otkrio za koga sumnja da je ubica.

Kaže da je za ubistvo moguće da je odgovoran muškarac sa kojim je Jelena bila u bliskim odnosima.

– Vladimir je najverovatnije nenamerno otkrio sumnje policije o kome se radi u ovom slučaju. Ostavio je utisak čoveka koji sve teže podnosi pritisak na svoju porodicu – otkrio je izvor za beogradske medije.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

23.mart 2017. Ubica je psihopata, plašimo se za Janu!

Zoran i Vladimir Marjanović, muž i svekar ubijene pevačice Jelene Marjanović, nadaju se da će ubica biti uhapšen do godišnjice ovog zločina. Oni kažu da je osoba koja je likvidarala njihovu Jecu psihopata koji je sigurno počinio još neki zločin.

22. mart 2017. Kamiondžija ubio Jelenu Marjanović?

Slučaj ubistva pevačice Jelene Marjanović koja je potresla javnost preuzeo je Interpol, a sumnja se da iza zločina stoji kamiondžija koji je na identičan način usmrtio još najmanje dve devojke u inostranstvu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Jelena Marjanović, da podsetimo, nestala je u subotu, 2. aprila oko 15 sati dok je trčala nasipom u borčanskom naselju Crvenka. Umesto da se nakon rekreacije na koju je, prema izjavi njenog supruga Zorana Marjanovića, otišla sa njim i ćerkom Janom, uputi prvo kući a zatim kod bolesne majke Zorice, sutradan je u kanalu nedaleko od nasipa pronađeno njeno unakaženo telo.

Njen nestanak policiji je oko 20 časova u subotu, 2. aprila, prijavio suprug Zoran Marjanović. Prvo je pronađen Jelenin mobilni telefon, a zatim i njeno telo. Obdukcija je pokazala da nije silovana, a da je usmrćena između 16.30 i 17 sati tupim predmetom sa kojim joj je zadato oko 20 udaraca po glavi i telu.

Iako se naizgled činilo da se zna gde je tačno i na koji način ubijena pevačica, od nekoliko verzija ovog ubistva ni za jednu se ne može reći da je autentična. Po prvobitnim informacijama pevačica je oteta i ubijena na nasipu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA