Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

Snimak polaganja ispita na Pravnom fakultetu uz pomoć bubice koji se juče pojavio na društvenim mrežama uzburkao je javnost, ali i nadležne na ovom fakultetu.

Uspostavljanje avio-linije Beograd - Peking imaće ogroman ekonomski značaj za region, a put do Kine, koji za građane Srbije sada traje i do 15 časova, skratiće se direktnim povezivanjem dva grada na osam sati, kaže predsednik Kinesko južnoistočno evropske poslovne asocijacije Mario Rendulić.

Više o ovoj liniji pročitajte OVDE.

Nasilje nad ženama je tema o kojoj se u javnosti dosta priča i koja je nažalost uvek aktuelna. To je globalni problem, za koji većina država nema adekvatno ni konkretno rešenje.

Nama se nekako čini da ovaj problem kod nas uzima sve više maha, a to pokazuje i statistika o velikom broju žena koje su ubili njihovi partneri, a tu je i veliki broj ili oslobađajućih presuda ili malih kazni koje kao da “podstiču” da se ovakva praksa nastavi.

Nesreću u fabrici “Leoni” u blizini rumunskog grada Pitešti, u kojoj je poginula Srpkinja Irena Ilić (28), a još petoro radnika povređeno, među kojima su još dve žene iz Srbije, izazvao je radnik Andrei Caramelea (22).

Više o razlozima nesreće u Rumuniji pročitajte OVDE.

Poznato je da premijer Srbije i kandidat za predsednika na predstojećim izborima, Aleksandar Vučić, ima sina i ćerku, koja je govorila za medije.

Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelene Marjanović, sve više sumnja da je ubica psihopata, kao i da verovatno pripada nekoj kriminalnoj grupi.

Više o ubistvu Jelene Marjanović pročitajte OVDE.

Izvršni odbor Olimpijskog komiteta Srbije otvorio je danas izborni postupak za organe Olimpijskog komiteta u olimpijskom ciklusu Tokio 2020. u kojem će se birati predsednik, članovi Izvršnog, Nadzornog odbora i Sportske komisije Olimpijskog komiteta Srbije.

Žiri “Pinkovih zvezda” pred kamerama pravi ozbiljan šou, ali to vidite svi.

Veše  o tome šta se dešavalo u emisiji pogledajte OVDE.

Proteklih otprilike mesec dana vlada neka čudna neizvesnost oko statusa prvog plejmejkera Zvezde Stefana Jovića, koja polako prerasta u misteriju i pitanje svih pitanja mnogih zvezdaša:

Šta se stvarno dešava sa Jovićem?

Ako vam ime Đorđe Milanović do sada nije ništa značilo, sada će i te kako jer je ovaj momak postao hit na društvenim mrežama!

Njegovu obradu možete da čujete OVDE.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA