≫ 

Država pokreće novu nagradnu igru: Dovoljno je 5 koverti, svakog dana - 1 stan i po 1.000 evra!

I nova nagradna igra imaće četiri izvlačenja, a u poslednjem će biti izvučena i glavna premija, i to novčana, u iznosu od 100.000 evra. Deliće samo stanovi u "Beogradu na vodi" i to svakodnevno

  • 6

Samo što se sinoć završila nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" u okviru koje su podeljeni stanovi u Beogradu, automobili, putovanja i druge vredne nagrade, država je rešila da pokrene novu nagradnu igru, saznaje Telegraf.rs u vrhu Vlade Srbije.

Od 1. maja UGRADNJA SILIKONA BESPLATNA, ukoliko imate overenu zdravstvenu knjižicu

POSLEDNJA VEST: Darušafaka suspendovana iz Evrolige! Zvezda direktno u Top 8

SEKS U 3:30 UJUTRU! Gastoz i Aleksandra u žestokoj akciji u zoru! (18+) (VIDEO)

Cilj i ove nagradne igre, kako navodi izvor našeg portala jeste da se dodatno stane na put sivoj ekonomiji.

I u novoj nagradnoj igri, koja će početi za svega mesec dana, odnosno 1. maja, sakupljaće se fiskalni računi, ali će pravila nagradne igre biti malo izmenjena u odnosu na ovu.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

-  U novoj nagradnoj igri svaka koverta neće morati da sadrži deset računa, već pet ali će iznos na njima koji je sada bio minimum sto dinara, biti neznatno povećan - kaže naš sagovornik.

Melanija i Tramp se razvode zbog njene LJUBAVNE VEZE S PUTINOM! Amerika u šoku!

On otkriva i da je prethodna nagradna igra dala više nego očekivane rezultate, te da se novac više nego ikad slivao u legalne tokove. Samim tim stvorili su se uslovi da država nagradi još građana ali i one koji izdaju fiskalne račune.

ŠOK! Facebook uvodi pretplatu, ali i POKLANJA po 156 evra svima koji ga koriste svakodnevno (FOTO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Najveća novina jeste da će se u okviru nove nagradne igre deliti samo stanovi u naselju "Beograd na vodi", ali oni neće biti glavna premija, već novčani dobitak.

- Takođe će biti četiri izvlačenja, a u poslednjem će biti izvučena i glavna premija, i to novčana, u iznosu od 100.000 evra - otkriva naš sagovornik i dodaje da će se u ovoj nagradnoj igri nagrađivati i oni koji izdaju fiskalne račune.

Aprilililili i Srećan vam dan šale, i nadamo se da se niste naljutili na nas! A sad nam javite kako su vas još prevarili danas, ili kako ste vi prevarili nekoga! Ako još uvek niste smislili kako – samo im pošaljite neki od naših PRVOAPRILSKIH TEKSTOVA!

 

Daljinac baner

(A. Prilić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA