Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

Prvi put posle operacije mozga, legendarni glumac Ljubiša Samardžić, se pojavio u javnosti. U Domu omladine na otvaranju 64. Martovskog festivala sedeo je u prvom redu, u društvu supruge Mire i reditelja Puriše Đorđevića.

Ukupno 185 nagrada – uključujući one najvrednije: trosoban stan u beogradskom naselju “Stepa Stepanović” i jedan u izgradnji u naselju Beograd na vodi, 14 automobila “fijat 500 L” i sedam putovanja - biće izvučeno večeras u poslednjem kolu nagradne igre “Uzmi račun i pobedi“.

Više nagradnoj igri pročitajte OVDE.

Pojavio se jezivi snimak na kom se vidi trenutak u kom je BMW u rumunskoj fabrici “Leoni” usmrtio Nišlijku Irenu Ilić.

Sofija je kao devojka 1953. godine iz Vojvodine prvi put došla u Tuzlu u posetu svojim prijateljicama. To joj je bilo prvo samostalno putovanje, bez porodice. U ovom gradu je igrom slučaja ostala i zaposlila se, a u njemu je upoznala i svog budućeg supruga, koji je došao iz Bijeljine u Tuzlu zbog posla.

Više o ovoj ljubavi pročitajte OVDE.

Bliznakinje, kojima je tim stranih i naših stručnjaka iz Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj u nedelju presadio matericu, žive na 120 kilometara od Beograda, a inače se osećaju dobro nakon ovog istorijskog poduhvata i već su počele da sede, kaže za Telegraf.rs doktor nauka dr sci. med Milan Milenković iz Sahlorenske Univerzitetske bolnice u Geteborgu, koji je bio deo ovog tima.

Rade Stančić, rodom iz Loznice rešio je da nauči pameti engleskog pilota koji je bombardovao Srbiju 1999. godine. Stančić je juče ujutru u švajcarskom gradu Cirihu čuo engleskog pilota kako se u kafiću “Hilt” hvali što je bacao bombe na našu zemlju i posle incidenta mu poručio: “Od sada kad god se pogledaš u ogledalo, setićeš se Srba koje si ubijao!”

Odmah potom je napustio Švajcarsku.

Više o incidentu pročitajte OVDE.

Čovek je pokušao da otme dete u Novom Pazaru, ali je onda debelo platio.

Dok svi sa velikim nestrpljenjem čekaju 16. jul kada bi premijerno trebalo da bude prikazana prva epizoda sedme sezone “Igre prestola”, HBO je objavio prvi tizer koji je izazvao oprečne reakcije fanova.

VIše o seriji pogledajte OVDE.

U Srbiji se proslavila ulogom Mahidevran u seriji “Sulejman Veličanstveni”. Međutim, zbog lika koji je igrala glumica Nur Fetahoglu nije bila omiljeni lik domaćoj publici, čak ni blizu toga.

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Uniks u pretposlednjem kolu regularne faze Evrolige, možda i poslednjem meču pred Delijama ove sezone, i prekinuli seriju od tri poraza, od čega dva evroligaška (Olimpijakos i Barselona), koji su ih i doveli u situaciju da u poslednjoj rundi u Istanbulu protiv Darušafake igraju za prolaz u Top 8.

VIše o utakmici pročitajte OVDE.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA