APRILILILI: Evo zašto se, u stvari, slavi 1. APRIL! I mi smo se malo našalili s vama!

Telegraf se ponovo malo našalio sa vama, i prevario vas baš onako kako ste i vi danas prevarili vaše prijatelje. A sad smo odlučili da se uozbiljimo i otkrijemo vam kako je Prvi april nastao i od kada ga svet slavi

  • 6

Pročitali ste da su, Zorica i Gastoz imali seks u vili parova kao i da Fejsbuk uvodi pretplatu? Usput, saznali ste i da će silikoni uskoro biti besplatni. Umalo vas nije srčka udarila kada ste videli da je Darušafaka suspendovana iz Evrolige! U ovom danu, ipak vas je najviše obradovala vest da Država pokreće novu nagradnu igru. Sve neke fantastične vesti, koje ste jedva dočekali da čujete. I poverujete u njih. Uhhhh, i mi bismo voleli da je tako...makar da je ona vest za Zvezdu tačna. Ali...

Melanija i Tramp se razvode zbog njene LJUBAVNE VEZE S PUTINOM! Amerika u šoku!

Aprilililili! Sigurni smo da ste danas bar jednom pokušali da prevarite vaše kolege, prijatelje ili ukućane, kao i da ste šalu pažljivo smišljali, baš kao svakog prvog aprila. Tradicija zbijanja šala i “prevara” postoji u svetu već nekoliko vekova, a rasprostranjena je podjednako na Istoku, kao i na Zapadu.

Od 1. maja UGRADNJA SILIKONA BESPLATNA, ukoliko imate overenu zdravstvenu knjižicu

Printskrin: Youtube/blndsundoll4mj Printskrin: Youtube/blndsundoll4mj

Praznici koji prethode Prvom aprilu su rimski festival Hilaria (25. mart) i srednjovekovni Praznik ludaka (28. decembar), koji se još uvek obeležava u pojedinim zemljama španskog govornog područja.

Prema jednoj legendi, Francuzi su u srednjem veku, u nekim oblastima, Novu godinu slavili nedelju dana. Proslava bi počinjala 25. marta i završavala se 1. aprila, sve dok 1582. nije usvojen Gregorijanski kalendar prema kome je Nova godina počela da se slavi 1. januara.

Država pokreće novu nagradnu igru: Dovoljno je 5 koverti, svakog dana - 1 stan i po 1.000 evra!

S obzirom na to da nije bilo lako navići se na novi datum, neki su i dalje Novu godinu dočekivali 1. aprila, što je izazvalo podsmeh onih obaveštenih koji su ih nazivali “aprilskim budalama”.

Adam i Eva, Ticijanova slika. Foto: Wikipeda Adam i Eva, Ticijanova slika. Foto: Wikipeda

Prema drugoj legendi, Bog je stvaranje zemlje završio 1. aprila, a onda se vratio na nebo i brigu od Zemlji ostavio ljudima. Nedugo potom Adam i Eva su zgrešili, a Bog više nikad nije uspeo da ispravi tu ljudsku “grešku”.

ŠOK! Facebook uvodi pretplatu, ali i POKLANJA po 156 evra svima koji ga koriste svakodnevno (FOTO)

Teorije naravno imaju svoje propuste, ali na dan šale to možemo i zanemariti, jer danas je bitno smejati se što više: smeh leči sve, a priznaćete, ponekad ga nemamo dovoljno.

Bez obzira na običaje sigurno je jedno: smeh nas opušta i čini lepšim i zato iskoristite današnji dan da se našalite, prevarite nekog i što da ne, budete prevareni. Osmeh na vašem licu neće izostati, a upravo je on glavni simbol Prvog aprila.

SEKS U 3:30 UJUTRU! Gastoz i Aleksandra u žestokoj akciji u zoru! (18+) (VIDEO)

Aprilililili i Srećan vam dan šale, i nadamo se da se niste naljutili na nas! A sad nam javite kako su vas još prevarili danas, ili kako ste vi prevarili nekoga! Ako još uvek niste smislili kako - samo im pošaljite neki od naših PRVOAPRILSKIH TEKSTOVA!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    1. april 2017 | 14:37

    Za Zvezdu se i znalo da je aprilska sala. Samo budala je mogao da poveruje da je tacna vest, i to pred poslednji i najvazniji mec.

  • CRVENA ZVEZDA

    1. april 2017 | 15:27

    Nije sala....Igrace u top 8

  • Tara

    1. april 2017 | 14:34

    Poenta je ta da sam ja istrosila vreme citajuci te vesti koje nisu istinite bravo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA