Jezivu nesreću u Grockoj izazvala bahatost: Stefan se trkao, pa Bojanu odveo u smert, umesto na maturu!

Nismo bili za Bojaninu vezu sa Stefanom jer je bila mlada i hteli smo da nastavi školovanje. Ali zaljubila se i tri godine su bili zajedno - rekla je Bojanina mama

  • 2

Stefan Stefanović (20), sin policajca iz Grocke, izazvao je nesreću u kojoj je poginula njegova devojka Bojana Karanović (17) iz Grocke dok se u tom mestu u prošlu nedelju uveče navodno trkao automobilom sa svojim prijateljem.

Horor u Grockoj: Automobil sleteo u kanal, vozač ostavio devojčicu (17) da umre!

Umesto na maturu, dete mi ide u grob: Krik majke poginule devojke (17) u stravičnoj nesreći u Grockoj

Stefanović se nešto pre ponoći sa svojim prijateljem utrkivao na Smederevskom putu kod Auto-moto društva „Grocka“, a onda izgubio kontrolu nad vozilom „dačija solenca” i survao se u betonski kanal.

- Stefan je sa Bojanom otišao prema pumpi na izlazu ka Beogradu, a pri povratku kući su se utrkivali kroz samo naselje. Stefan je sigurno išao brže od 100 kilometara na sat, inače ne bi, nakon što mu je pukla guma, iščupao stub rasvete pored puta i posle 15 metara sleteo u kanal. Devojka nije bila vezana i zato je proletela kroz šoferšajbnu nekoliko metara dalje, a Stefan je ispao pored automobila - navodi izvor za "Alo".

Stefanović je zadobio povrede kičme i nalazi se u Institutu za ortopediju na Banjici.

- On je sada vezan za krevet zbog povrede kičme, a i u teškom je psihičkom stanju i pod sedativima otkad su mu rekli da je Bojana poginula. Navodno je nekom prijatelju poručio da nije kriv - navodi izvor.

Sanja Karanović (50), majka stradale Bojane, kaže da ćerki danas daju sedam dana na groblju u Velikom Gradištu.

- Anđeo mamin, ptičica naša, odletela je... Napunila bi 19. jula 18 godina... Svaki dan idemo na groblje. Nismo bili za Bojaninu vezu sa Stefanom jer je bila mlada i hteli smo da nastavi školovanje. Ali zaljubila se i tri godine su bili zajedno - priča Sanja.

Bojanina majka kaže da su na sahranu njene ćerke došli svi njeni drugari iz Srednje frizerske škole u Grockoj, gde su se doselili pre četiri godine.

Na zgradi u kojoj je Bojana živela sa majkom Sanjom, ocem Lazarom (49), bratom Jovanom (19) i mlađim bratom (12) stoji umrlica.

Komšije su u šoku, a naš sagovornik navodi da učenici i profesori plaču za Bojanom.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA