ZLOUPOTREBA DECE: Boško Obradović izveo osnovce na protest (FOTO) (VIDEO)

Protest je organizovan preko fejsbuka

  • 28

Lider pokreta Dveri i predsednički kandidat Boško Obradović izveo je danas učenike osnovnih i srednjih škola Čačka na centralne ulice ovog grada. Kako je rečeno, protest je organizovan zbog rezultata predsedničkih izbora.

BELI IMA PORUKU ZA ONE KOJI PROTESTUJU: Nemojte da vas iskoriste za lične interese

PAROVIĆ O PROTESTIMA POSLE IZBORA: "Nevidljiva ruka" želi da zemlju uvede u krizu

Protest je organizovan preko fejsbuka. Među okupljenima se pojavio predsednik Dveri Boško Obradović, koji je rekao novinarima da je došao da "kao građanin" podrži učenike i studente.

Obradović, koji je kao predsednički kandidat dobio 2,29 odsto glasova birača, ponovio je da traži poništavanje izbora.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Protest čačanskih učenika ranije danas osudio je Gradski odbor SNS i cenio da predstavljaju "zloupotrebu i izvođenje mladih na ulice".

- Na taj način direktno se krši izborna volja građana i pokušava osporiti ubedljiva i čista pobeda Aleksandra Vučića ostvarena na najdemokratskiji mogući način, na izborima - navodeno je u saopštenju SNS.

Baner Izbori 2017

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza

    4. april 2017 | 17:21

    Obradovicu, deca nemaju sta da traze na ulici, maloletni su, bez prava glasa na izborima. Ako si ovo organizovao preko drustvenih mreza, trebalo bi te debelo kazniti. Da sam na mestu roditelja, tuzila bih te, jer ko tebi daje za pravo da manipulises tudjom decom? I ti , i slicni tebi, pomirite se sa cinjenicom da su izbori prosli.

  • ...i td

    4. april 2017 | 20:21

    Cemu protesti??? "Odrao"je nas(glasao sam za Stamatovica znajuci da ne moze da pobedi ali sa verom u njega) a i vas na izborima,a sada se kao bunite zbog"nevidjene"(niko nije video)kradje.Jedini dobitnik pored Vucica je Stamatovic(svaka cast domacine),ostali luzeri. Idite kuci u miru i mucnite glavama.

  • Goran

    4. april 2017 | 17:15

    E Bosko cime se jos sluzis...Pa jedva si 2% dobio,sta hoces???!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA