Rumuni su rekli da nose 15 boksova cigareta, pa 60, na kraju 65: Carinici su se šokirali gde su šverceri sakrili robu

Šverceri su se nalazili u Renou britanskih registarskih oznaka

  • 0

Carinici su u saradnji sa policijom na graničnom prelazu Ðerdap otkrili nesvakidašnji pokušaj krijumčarenja cigareta u prostoru za krov kabrioleta.

Carinici su zaustavili "ford" švajcarskih tablica. Zamolili su vozača da izađe iz auta, a kada su videli na čemu je sedeo FRAPIRALI SU SE

Juče u popodnevnim časovima se na tom prelazu prema Rumuniji našao i automobil "Reno Megan Kabrio" britanskih registarskih oznaka kojim su se iz posete našoj zemlji vraćala trojica rumunskih državljana.

Oni su prvo prijavili da sa sobom nose i 15 boksova cigareta, ali kada im je carinik rekao da želi da proveri da li je to zaista sve što imaju, priznali su da zapravo nose 60 boksova i da su ih sakrili u prostor za pokretni krov kabrioleta, navodi se u saopštenju Uprave carina.

Krov automobila je potom podignut i utvrđeno je da su u taj prostor smestili čak 65 boksova cigareta, sa i bez akcizne markice.

Ukupno je pronađeno 30 boksova cigareta marke "Ashima" bez akciznih markica, 30 boksova cigareta marke "Winston" i 5 boksova cigareta "Pall Mall" sa akciznim markicama Republike Srbije.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA