Davida zna cela bivša Jugoslavija: Evo kako danas izgleda beba sa Bekutana (FOTO)

Izbor da njegov lik krasi brendove dečije kozmetike bio je sasvim slučajan

  • 8

Retke su porodice u bivšoj Jugoslavije u čiji dom nije ušao bar jedan proizvod jednog od najpoznatijih brendova dečije kozmetike Bekutan. Sa njihovih šampona, sapuna, vlažnih maramica, pasti za zube ili pelena posmatrao je lik lepuškaste bebe.

Zašto je omiljena kravica SFRJ misteriozno nestala i kako je isparila Kinder Lada? (VIDEO)

Ta beba, koja je pre više od deceniju plenila svojim izgledom, je David Galevski iz Skoplja. Beba je u međuvremenu porasla u lepog mladića, ali mu je do danas ostao nadimak David Bekutan.

Foto: Facebook, Alkaloid Foto: Facebook, Alkaloid

Izbor da njegov lik krasi brendove dečije kozmetike Bekutan bio je sasvim slučajan.

David je te 1999. godine bio izabran za najlepšu bebu tadašnjeg magazina “Praktilna žena”, a tu fotografiju su, kako je rekao njegov otac Krste Galevski skopskom listu Vest, videli ljudi iz Alkaloida i odlučili da upravo on bude zaštitno lice njihovih proizvoda.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Fotografija je snimljena kod njih kući, dok je mali David, koji je tada imao 10 meseci, čekao majku da ga presvuče nakon večernjeg kupanja. Njegov lik se prvo našao na reklamnom posteru, a potom i na gotovo svim proizvodima dečije kozmetike.

David je danas odrastao mladić, srednjoškolac, ali je i dalje omiljen i popularan kod njegovih vršnjaka, koji su kao i on odrasli na proizvodima dečije kozmetike.

Daljinac baner

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goro

    10. april 2017 | 17:13

    Lepa beba je izrasla u prelepog mladica

  • Teslina naslednica

    10. april 2017 | 19:37

    Prelep je. :-)))

  • Stefan Jakšić

    10. april 2017 | 22:15

    Ono naše što nekad bejaše. Sad je to turska firma, isto ko što su sve uspešne nekadašnje naše firme u stranom vlasništvu, a svi mi, po navici, i dalje kupujemo tu robu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA