Pravi pakao u Skoplju: Automobilom pregazio pešaka, uleteo u market i nastavio da gazi sve pred sobom (FOTO)

Nakon udara u pešaka, vozač je nastavio da se kreće sa vozilom. Sa prednjim delom auta je probio ulazna vrata marketa, uleteo unutra i nastavio dalje gazeći sve pred sobom

  • 0

Jutros u 7,40 sati na bulevaru Makedonsko - Kosovska Brigada u Skoplju, Ć.O. ( 42 ) izgubio je kontrolu nad svojim automobilom Opel Astra i pregazio pešaka H.R. ( 29 ) iz Skoplja, a nakon toga povredio još šestoro ljudi.

Tragedija uoči Vaskrsa: Dečaka (13) kod Loznice udario automobil, lekari se bore za njegov život

- Nakon udara u pešaka, vozač je nastavio da se kreće sa vozilom. Sa prednjim delom auta je probio ulazna vrata marketa, uleteo unutra i nastavio dalje gazeći sve pred sobom. U marketu je udario u jednu od kasa, metalne raftove i kolica za pazarenje.

Foto: Zid saobracajnog srama Foto: Zid saobracajnog srama

- Od siline udara predmeti i slomljena stakla su se razletela, povredivši šestoro zaposlenih u marketu. U ovoj nezgodi teške telesne povrede zadobio je pešak H.R. koji je vozilom Hitne pomoći bio prenet u Gradsku opštu bolnicu u Skoplju, gde je nakon ukazane pomoći, zadržan na lečenju, saopštio je MUP.

Foto: Zid saobracajnog srama Foto: Zid saobracajnog srama

Nakon nezgode, lekarsku pomoć su zatražli i zaposleni u marketu Š.F. ( 25 ), A.S. (20 ), A.M. ( 22 ), S.O. ( 19 ), Š.H. ( 25 ) i S.J. ( 19 ). I oni su sa sanitetskim vozilom preneti u Gradsku bolnicu u Skoplju, ali su nakon ukazane medicinske pomoći svi pušteni na kućno lečenje.

Policija je izvršila uviđaj i radi na potpunom rasvetljavanju ovog nesvakidašnjeg slučaja.

Daljinac baner

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA