Otac žene koja se ubila skokom sa sedmog sprata: Za smrt moje ćerke krivac je njen bivši muž!

- Naša ćerka Marija udala se pre 13 godina i sa Sašom izrodila dvoje zlatne dece. Nažalost, muž ju je stalno psihički maltertirao i nije ni imala izbora već da spasava glavu bežeći u naš dom - priča Marijin otac Nenad

  • 13

Marija Paunović (37) iz Paraćina, koja se uoči Uskrsa ubila skokom sa sedmog sprata sahranjena je pre dva dana a njen otac Nenad Radojković rekao je da ona nije mogla da preboli što joj je sud oduzeo decu.

Stravični detalji samoubistva majke u Paraćinu: Ubila se jer joj je bivši muž uzeo decu?! (FOTO)

Poslednje poruke Marije, koja se ubila u Paraćinu: Njen Fejsbuk je pun jezivih reči, koje lede krv u žilama (FOTO)

On napominje da je Marija preživela pakao posle razvoda, muž ju je izbacio iz kuće i posle svega ona se ubila. Kaže da se zavetovao na njenom grobu da će je osvetiti.

Kuća Radojkovića iz sela Tekije kod Paraćina zavijena je u crno.

Foto: Facebook/Maria Paunovic Foto: Facebook/Maria Paunovic

- Naša ćerka Marija udala se pre 13 godina i sa Sašom izrodila dvoje zlatne dece. Nažalost, muž ju je stalno psihički maltertirao i nije ni imala izbora već da spasava glavu bežeći u naš dom - priča Marijin otac Nenad za beogradske medije i dodaje:

- Kod nas je došla 13. januara ove godine, kada ju je Saša po ciči zimi za vreme ledenih dana izbacio iz kuće. Potom je nastao pakao, suđenje i prepirke oko dece, koja su ostala kod oca. On nije dozvoljavao da ih viđa sve do tragedije. Za smrt moje ćerke krivac je njen bivši suprug.

Foto: Facebook/Maria Paunovic Foto: Facebook/Maria Paunovic

Marijina majka Persida tvrdi da su prijavljivali nasilje u porodici.

- Od toga je jadna i obolela. Međutim, ni policija ni Centar za socijalni rad nisu reagovali. Na kraju ju je ubila tuga za decom - kaže Persda.

Marijin bivši muž Saša, koji nije prisustvovao njenoj sahrani, negira tvrdnje njene porodice.

- Marija i ja samo se uzeli iz velike ljubavi. Njen otac je bio protiv. Živeli smo srećno u početku i izrodili dvoje dece. Nismo imućni, ali smo bili srećni - priča Saša i dodaje:

- Nažalost, Marija je imala psihičke tegobe, pa se nekoliko godina lečila. Živela je zbog dece i sigurno da joj je teško palo što su deca ostala kod mene. Nisam branio da ih viđa kako je zo određeno. Nisam je ni izbacio iz kuće. Ona je u nekoliko navrata odlazila kod roditelja. Kada bi se posvađala sa ocem, vraćala bi se kući. Ovog puta je na isti način otišla. Sat vremena pred smrt čula se sa sinom. Ništa nije nagoveštavalo tragediju.

Foto: Facebook/Maria Paunovic Foto: Facebook/Maria Paunovic

On kaže da nije smeo da ode na sahranu jer Marijina porodica preti svakom od njegovih da će ih ubiti..

- Tek kada su je sahranili, otišao sam sa decom da na njen grob položimo venac i cveće i da se oprostimo od nje.

Milica Paunović, Marijina svekrva za nju ima samo reči hvale.

- Marija je bila snaja kakvu smo samo poželeti mogli. Lepo smo se slagale. Bila je to žena koja nije znala da se posvađa. Kada je obolela, pozajmljivala sam novac za njeno lečenje. Mnogo mi je šžao pšto se nije vratola i što je sebi tako presudila. Nisu to zaslužili ni ona ni njena deca - kaže Milica.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M.M

    19. april 2017 | 08:45

    Najblizi ti je uvek najveci neprijatelj samo nismo svesni dok ne bude situacije da vidimo to,na srecu mnogih sto nikad ni ne saznaju koliko zlo spava pored njih...u svu ovu finocu muza i svekrve NE VERUJEM!unistili su je psihicki na pocetku i evo sad do kraja i bez trunke srama lazu

  • Psiholog

    19. april 2017 | 08:51

    Mnogo više je psihičkih zlostavljanje žena od strane muževa nego fizičkih zlostavljanje. I ta psihička zlostavljanje su opasnija od fizičkih zlostavljanja. Mnogo opasnija po zdravlje. Psihičko zlostavljanje uništava psihu i ličnost žrtve a teško se otkriva i čak i najbližim srodnicima izgleda kako je u tom braku sve u redu. Ja verujem da je ova žena psihički obolela baš od tog psihičkog zlostavljanja. Kod nas se psihičkom zlostavljanja uopšte ne poklanja pažnja dok u civilizovanim državama se prvenstveno tome poklanja najveća pažnja pa je zato u tim državama fizičko zlostavljanje veoma retko. Adekvatno reagovanje socijalnih službi na psihičko zlostavljanje dovodi do znatnog smanjenja fizičkog zlostavljanja. Ali kod nas nažalost socijalne službe psihičkom zlostavljanju ne pridaju skoro nikakvu pažnju.

  • MinaGogi

    19. april 2017 | 12:38

    Najokorelijim kriminalcima objavljuju samo inicijale a ovu nesrecnu porodicu razapinju već danima pod punim identitetom?! Alo, dvoje maloletne dece je u pitanju i njihov nastavak života!!! Sramota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA