≫ 

Karabinjeri češljaju Srbiju zbog ozloglašenog Srbina: Evo gde se Igor krio sve vreme, pa ponovo nestao bez traga! (FOTO)

Policija je u jednoj vikendici u šumama oko Bolonje pronašla Igorove krvave tragove, koji su počeli da prate psi, vlasnica vikendice, inače Rumunka, do kasno u noć je davala iskaz policiji

  • 4

Italijanska policija je uz pomoć vojske naišla na novi trag tokom potere za dvostrukim ubicom Igorom Vaclavićem, poznatom i kao Norbert Feher, državljaninom Srbije.

Nožem može da odere živog čoveka: Jeziva ispovest zatvorskog cimera Srbina iz Subotice

FILMSKA POTRAGA I DALJE TRAJE: Srbin iz Subotice, koji je digao italijansku policiju na noge, krije se u močvari?!

Naime, policija je u jednoj vikendici u šumama oko Bolonje pronašla Igorove krvave tragove, koji su počeli da prate psi. Veruje se da je Igor ranjen tokom jednog obračuna sa policijom. Igor Srbin, kako su ga prozvali italijanski mediji, tražen je zbog ubistva Davida Fabrija (52), vlasnika bara u Bolonji, kojeg je usmrtio tokom pljačke 1. aprila, kao i čuvara šume Valerija Verija, koga je ubio sedam dana kasnije, kada je policijska potera za njim već počela.

Feher se već 18 dana krije u istoj šumi i nikada nije napustio područje između Bolonje i Ferare, pišu italijanski mediji, pozivajući se na tvrdnje čelnika policije.

Njegove tvrdnje je potvrdio trag koji je italijanska policija pronašla u sredu u vikendici u Marmortu. Italijanska policija je tokom potrage za Igorom pronašla tragove koje su ukazivali da je boravio tu i oni treba da pomognu da bude što pre uhapšen. Vlasnica vikendice, inače Rumunka, do kasno u noć je davala iskaz policiji otkud Igor u njenoj vikendici i odgovarala na pitanja da li ga poznaje, jer se sumnja da osumnjičeni ima jatake, odnosno poznanice koje ga kriju.

Foto: Instagram Foto: Instagram

Italijanski mediji prenose da je njihova policija uputila zamolnicu srpskim kolegama da im omoguće da posete Igorovu rodbinu u Subotici.

- Kada se dobije odobrenje od srpske vlasti, policijski oficiri iz Bolonje će ići u Suboticu kako bi od majke, dve sestre i Igorovog brata dobili odgovore za njegovo ponašanje - navodi italijanski list.

Foto: Profimedia/Alamy, Marko Todorović Foto: Profimedia/Alamy, Marko Todorović

Italijanski mediji prenose da je Igor dok je bio u zatvoru tvrdio da je imao vojnu obuku, odnosno da je obučen za komandosa, te se zato toliko duko skriva u tom području, koje dobro poznaje. Zbog tih tvrdnji u potrazi za Igorom angažovana je i vojska, koja je na više mesta postavila zasede, dok na zemlji za njim tragaju psi tragači, a iz vazduha nadgledaju helikopteri.

Policija takođe kontroliše i njegov Fejsbuk profil, kao i mobilni saobraćaj na tom području, u nadi da će ih signal odvesti do Igora. Do sada je utvrđeno da je koristio tri različita broja telefona i da je sa svog Fejsbuk profila pokušao da ukloni slike svojih prijatelja. Italijanska policija veruje da je slike prijatelja pokušao da ukloni kako ih ne bi kompromitovao kod organa reda i kako bi mogao da računa na njih prilikom bekstva.

Prema policijskim saznanjima, Vaclavić je bio član najsurovije italijanske bande, koja nosi naziv „Pandek”, a koju su činila četiri muškarca poreklom s prostora bivše Jugoslavije. Njima se na teret stavlja pet razbojništava na prostoru Bolonje.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA