Još jedno rušenje američkog borbenog aviona, pilot se spasao

Pilot nema vidljivih povreda, a kako se navodi, bio je primoran da se katapultira dok se pripremao da sleti na američki nosač aviona "UŠ Karl Vinson"

  • 5

Pilot američkog borbenog aviona "F/A-18 Super Hornet" bio je primoran da se katapultira dok se pripremao da sleti na američki nosač aviona "UŠ Karl Vinson", saopštio je danas Pentagon.

Srce moje je iščupano, kako će majka da živi bez tebe: Krik majke para nebo na sahrani sina pilota (FOTO) (VIDEO)

Pilota, koji nije identifikovan, izvukao je helikopter iz voda Celebskog mora, između Indonezije i Filipina, navodi se u saopštenju američke mornarice.

U saopštenju se ističe da "nema vidljivih povreda" na pilotu, preneo je AFP.

Mornarica SAD je 8. aprila objavila da je jurišna grupa "Karl Vinson" krenula ka Korejskom poluostrvu u trenutku rastućih tenzija oko nuklearnih ambicija Pjongjanga.

Međutim, BBC je nedavno javio da američki nosač aviona i drugi ratni brodovi nisu zaplovili put Severne Koreje, već su krenuli suprotnim pravcem.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srba

    21. april 2017 | 19:40

    I oni oce da ratuju sa Rusijom. Svaki dan pada ju ko vrapci.

  • Zivojin

    21. april 2017 | 19:19

    Pa nisu ludi.

  • Zeljko

    22. april 2017 | 00:12

    Di ste amerofili. Da vam nema rusa ni izvan zemljine orbite ne bi letjeli već 20 godina. A i onaj trump vam je glup. Misli da je mangup a obična konjokradica. Koji ste vi papci, katastrofa. Trump radi budalu iz sebe i Amerike ali sto vi radite iz sebe? Jadni ste, i vi i ta američka flota na drva i ugljen iz bajke o sto budala sto ste vi i tri heroja koja predstavlja tom Cruise... Ha ha ha ha ha ha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA