• 14

AKCIJA TELEGRAFA: Prijavi problem u svom gradu!

Želite da se vaš glas čuje? Želite da isterate svoje pravo i pravdu? Nervira vas rupa na putu? Pišite nam i mi ćemo pokušati da rešimo problem sa kojim se suočavate!

  • 14

Gazda Vam nije platio doprinose? Nervira Vas rupa na putu? Deponija smeća ugrožava Vaše zdravlje i životnu sredinu? Lokalni političar ili bahati činovnik Vam narušava ustavom i zakonom zagarantovana prava ili želi da prisvoji Vašu privatnu svojinu?
Imate neki drugi problem, a ne znate kome da se obratite jer niko ne želi da vas sluša? Hoćete napokon da isterate svoje pravo i pravdu? Želite da cela zemlja čuje vaš glas?

Uključite se u akciju Telegrafa: prijavite problem s kojim se suočavate, a mi ćemo ga objaviti i pokušati da Vam pomognemo medijskim pritiskom.
Ovo su samo neke od akcija koje smo pokrenuli i uspešno naterali nadležne da reaguju:
USPELA AKCIJA TELEGRAFA: Deda Nikola sklonjen sa ulice!
PUN POGODAK: Stranke podržale akciju Telegrafa o zaštitnim ogradama na beogradskim mostovima
USPELA AKCIJA TELEGRAFA: Sanirane rupe na asfaltu u ulici Vojvode Stepe!
VELIKA POBEDA TELEGRAFA: Gazda “Bamirona” po hitnom postupku zaposlio vozače koji su radili na crno!
Sve informacije možete da nam šaljete na mejl prijavi@telegraf.rs ili da nas zovete na broj telefona 011 209 68 36 u periodu između 10 i 16 sati svakog radnog dana. Takođe, na Tviteru možete predstaviti problem s kojim se suočavate koristeći tag #prijavitelegrafu ili nam se obratite na našem nalogu.
(Redakcija Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miljkovic miroslav

    U BEOGDADU NA ZVEZDARI UL.DIMITRIJA TUCOVICA PREKO PUTA 125 NA TROTOARU IMA RUPA U KOJOJ SU UPALA DO DO SADA 2 AUTA AKO MOZETE DA URGIRATE DA SE ONA SREDI .HVALA.

  • miljkovic miroslav

    u beogradu na zvezdari u ul.dimitrija tucovica preko puta br.125 postoji velikA RUPA NA TROTOARU GDE SU KOLIKO JA ZNAM DO SADA UPALA 2 AUTA I TA RUPA JE TU OD PROSLE ZIME I NIKO DA SE SETI DA TO POPUNI AKO VI IMATE BILO KAKVOG UTICAJA DA SE ONA ZATRPA .UNAPRED HVALA.

  • SRBIN

    Mozete li vise pokrenuti primanje ljudi jer godinama se radi od 2001-2012... rad preko omladinskih zadruga u javnim firmama j.k.p cistoca,vodovod... Bez uslova godisnjeg odmora,markice..

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima