Bloger saslušan u policiji zato što je protestovao protiv plaćanja TV pretplate!

Beogradski novinar Milan Kamponeski potvrdio za Telegraf da je priveden jer nije prijavio protest protiv plaćanja televizijske pretplate, koji je organizovao preko Fejsbuka

Komentari

  • istok

    13. jul 2012 | 22:15

    Nevezano za ceo događaj, Amitz mi je čak i poznanik iz RL, ali smatram da je totalno neozbiljno koristiti socijalne mreže neodgovorno kao što to rade Amitz ili prvi privedeni twiteras, koga neću imenovati ovde. Ne možete tek tako lupetati na mrežama, "šaliti se" itd. Pozitivno je što ćemo sad ozbiljno shvatati konverzaciju na socijalnim mrežama, neće više biti glupih twitova gde dajemo devojke u belo roblje, neće biti više kvazi aktivističkih poziva na akciju, iz fotelje iza monitora.

    • 14. jul 2012 | 02:01

      Necu da ti kazem

      @istok

      A ok je kada se napise da je dato 20e saobracajcu za prekrsaj, sta je to onda zar to nije mito, zar za to ne treba da se ide isto na informativni razgovor?? Cisto da se vidi koji je to saobracajac koji uzima pare za to?? A da to je bila sala, a ono za belo roblje nije...

    • 14. jul 2012 | 08:42

      Bote

      @istok

      Istoče,tvoje koketiranje sa DS-om i korišćenje medijskog (tj. internetskog) uticaja da ljudima koji te prate i poštuju serviraš iluzije kroz ideologiju koja nije dala nikakve rezultate je mnogo gore i mnogo neozbiljnije od ovoga što radi Amitz. Čini mi se da uljuljkan u komfor kvazi srednje klase ti uopšte nisi svestan kako se živi i koliko pljačkanja se dešava. Nijednom nisi našao za shodno da prokomentarišeš mnoge nerazumne poteze vlasti. Možda si stručnjak za www, ali si potpuni noob za onlajn aktivizam i dinosaurus kada su u pitanju pogledi na društvo. Tripuješ se i dalje podelom na klase, seljake i građane, obrazovane i neobrazovane. To se jasno vidi iz tvojih postova na Tviteru i FB-u. Dobro si se uvalio u ovaj polovnjak od američke demokratije koji je bio kod nas, ali mnogima je sada postalo jasno da taj sistem znači komfor samo za manjinu, ne i za ostatak. Ukratko, mogao bi od Amitz-a dosta da naučiš. On od tebe nema šta da nauči, sve je već viđeno.

    • 14. jul 2012 | 16:27

      Milutin

      @istok

      Za početak da je ovo normalna država Istok ne bi bio profesor, jer teško da bi neko ko stalno "određuje" pravila ponašanja na društvenim mrežama prošao osnovni test psihološkog profila. Dalje, nejasno je kako neko poput Istoka ko jednostavno nema socijalnu inteligenciju i uopšte društveni život (ne na mrežama) podučava nekog u RL. I ono što je bitno, Istok da je kvalitetan predavao bi i na kvalitetnom fakultetu,a ne na fakultetu osnovanog u najmanju ruku sumnjivim kapitalom. No dobro to su danas u Srbiji "moralne gromade" jadničak je samo jedan u nizu predstavnika današnjeg društva u Srbiji naspram Amitza koji pokušava takvo društvo da menja. Za neke stvari treba imati hrabrosti, a i sam Istok je jednom priznao (ispod jednog Amitzovog teksta) da nema hrabrosti, da je obična kukavica.

  • noisy43

    13. jul 2012 | 20:35

    boldujete potpuno pogrešne dijelove teksta. Pa, šta ako je on tviteraš i bloger.., U stvari, pravi problem je sledeća rečenica: Nemam da vam dam nijednu informaciju, niti to želim!

  • Ivan Ninkovic

    13. jul 2012 | 20:11

    Od kad se blogeri koji "laju" protiv BT i DDJ privode zbog RTS-a? Hajte molim vas...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA