≫ 

Ugurao mi je ruku u gaćice, pa me poljubio u rame: Osuđen profesor iz Valjeva, koji je spopao učenicu, inače otac dvoje dece!

- M. N. ju je najpre uštinuo po stomaku, a potom zavukao ruku ispod majice govoreći joj da mora da ide u teretanu kako bi smršala. Postom je rukom zavučenom pod majicu nastavio da je mazi po leđima - između ostalog se navodi u sudskoj presudi

  • 6

Inženjer iz Valjeva M. N. (62) osuđen je na godinu dana zatvora jer je štipao i pipao učenicu (17) Medicinske škole, kojoj je davao privatne časova matematike.

UŽAS U VALJEVU: Na privatnim časovima matematike PIPAO GRUDI devojčici?

Baka (60) Dalton harala Valjevom: Plastičnim pištoljem pljačkala apoteke i menjačnice

Njemu je prvostepenom presudom Osnovnog suda u Valjevu izrečena i zabrana davanja privatnih časova u narednih pet godina.

- Sud je utvrdio da je M. N. u aprilu prošle godine u svojoj porodičnoj kući izvršio nedozvoljene polne radnje nad K. S., koja je tada imala 17 godina i koja je kod njega pohađala privatne časove matematike - navedeno je u sudskoj presudi:

Foto: Profimedia/Caia Image Foto: Profimedia/Caia Image

M. N. ju je najpre uštinuo po stomaku, a potom zavukao ruku ispod majice govoreći joj da mora da ide u teretanu kako bi smršala.

- Potom je rukom zavučenom pod majicu nastavio da je mazi po leđima, da bi je onda privukao sebi i poljubio po glavi i ramenima. Zavukao je i prste u njen donji deo trenerke, posle čega je K. S. ustala, rekla da mora da ide kući.

- On ju je onda, uz reči "da vidimo koliko si teška“, uhvatio za zadnji deo tela i odneo do fotelje, ali je devojka uspela da ustane, izađe iz njegove kuće i mobilnim telefonom pozove majku koja je došla po nju.

Kako saznajemo, ovaj Valjevac je oženjen i ima dvoje odrasle dece.

Privatne časove u porodičnoj kući u Novom naselju daje već 30 godina. M. N. na prvostepenu presudu ima pravo žalbe Višem sudu u Valjevu.

Daljinac baner

(S. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GdK

    15. maj 2017 | 15:44

    Aman, ljudi urazumite se vec jednom, stalno pisem da treba da se legalizuje prostitucija, kao i JAVNE KUCE, siguran sam da bi se za 90% smanjilo ovo ...

  • PECA

    15. maj 2017 | 11:29

    A na osnovu čega je osuđen, da li je bila dovoljna samo izjava te klinke?

  • Vula

    15. maj 2017 | 09:51

    Siledjija jednom, siledjija uvek. Ko oslobodi monstruma i on ponovi zlocin neka odgovara. Nema tu promene. Samo lepo kastrirati i onda pustiti medju svet.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA