Lavrov ima svoj jasan komentar na Trampovo odavanje tajni njemu i Rusiji. A nije ostao dužan ni EU

- Koliko ja mogu da se prisetim, možda pre mesec ili dva, administracija Donalda Trampa uvela je zabranu unošenja laptopova iz sedam država Bliskog istoka i da je ona bila direktno povezana sa terorističkim pretnjama - započeo je Lavrov

  • 5

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov izjavio je danas da "nije video tajne" u izveštajima američkih medija i izjavama predsednika SAD Donalda Trampa prošle nedelje o očiglednim pretnjama Islamske države po bezbednost, javlja Rojters.

Da li se sprema TREGZIT? Tramp gubi živce zbog "najvećeg lova na veštice u američkoj istoriji", a kladionice gore zbog njegove smene!

- Koliko ja mogu da se prisetim, možda pre mesec ili dva, administracija Donalda Trampa uvela je zabranu unošenja laptopova iz sedam država Bliskog istoka i da je ona bila direktno povezana sa terorističkim pretnjama. Ako o tome govorite, ne vidim tu nikakve tajne - rekao je Lavrov novinarima u Nikoziji.

Takođe, on je danas izjavio da bi Evropska unija trebalo da odustane od prakse svaljivanja krivice na Rusiju i uspostavi punu saradnju sa Moskvom.

- Odnosi između EU i Rusije nisu zadovoljavajući - rekao je Lavrov, posle sastanka sa šefom kiparske diplomatije Joanisom Kasulidisom, prenosi Tas s.

Rusija je, istakao je ruski ministar, zainteresovana za nastavak normalnog dijaloga, zasnovanog na jednakosti i uzajamnom poštovanju.

- Sve što je potrebno jeste da Brisel prestane da svaljuje krivicu na nas - zaključio je Lavrov.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lider

    18. maj 2017 | 17:09

    Briselski mudraci nikako da shvate da su to samo na papiru, a u stvarnosti, američke sluge.

  • Coa

    18. maj 2017 | 17:03

    U briselu sve bagra!

  • Deda

    18. maj 2017 | 21:22

    TRULI ZAPAD :Sve same prodane duše i na čelima država i u vrhu EU.Kupila ih američka dolarska elita parama zaradjenim na muci bede i sirotinje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA