SAHRANJEN UBIJENI SA "BLEJVOČA": Na ispraćaju Cvetkovića razbijani tanjiri i čaše - poruka da će biti osvećen!

"Na ovome se neće završiti, Cveletov ubica nije nigde siguran, pa ni u zatvoru. U CZ-u ima mnogo Surčinaca koji će ga jedva dočekati da dođe", poručio jedan od drugara ubijenog Ivana Cvetkovića

  • 6

Na lokalnom groblju u Surčinu danas je sahranjen Ivan Cvetković Cvele (26), kojeg je u pucnjavi ispred "Blejvoča" ubio Marko K, a u dugačkoj koloni do lokalnog groblja bili su roditelji, rodbina i mnogobrojni prijatelji, komšije i meštani koji su došli da odaju počast nastradalom.

Prilikom iznošenja tela Cvetkovića iz njegove porodične kuće rodbina i prijatelji bacali su i lomili tanjire i čaše, što je lokalni običaj, a koji, kako za Telegraf objašnjavaju Cvetkovićeve komšije, znači - da krv mora biti vraćena.

"Gde ode moj Ivo, stric je samo tebe imao", odzvanjalo je iz grla strica ubijenog Ivana, koji, kako nam je rekao, nema dece i kome je "Ivan bio sve u životu".

Najbolji drugari iz teretane bili su posmrtna straža ubijenom drugu i nosili su njegov beli kovčeg, obučeni u crne majice na čijim je leđima bio lik Ivana Cvetkovića.

Počasni govor održao je prijatelj preminulog, koji je u pismu podsetio na sve vrline ali i mane Cvetkovića za koje kaže da su ih svi voleli.

- Ivan je znao uvek da nas razveseli, voleo je život, znao je da uživa, njegova duša bila je prevelika, a nijedan strah nije bio dovoljno jak da ga sputa ili zaustavi na zacrtanom putu - rekao je u svom oproštajnom govoru Ivanov drug.

I dok je Cvetković ispraćan u svoje poslednje boravište, jedan iz grupe njegovih drugara Cvetkovića poručio je da se "na ovome neće završiti", i dodao da ubica nigde, pa ni u zatvoru, neće biti siguran, jer kako kaže: "U CZ-u ima mnogo Surčinaca koji će jedva dočekati da dođe".

(D. Z. / Foto Marko Todorović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko iz mase

    17. jul 2012 | 22:00

    Strasno!!1 Jos jedan mlad zivot je oduzet !!! Isti slucaj se desio i u Bijeljini,prije otprilike mjesec dana kada je ispred kluba '?' nozem izboden decko koji je bio obezbjedjenje na ulazu i ubijen samo zato sto nije dozvolio da pijana budala udje u objekat!!! Ali takva nam je i bezbjednost i sigurnos u drzavama!!!!!!!!!! Zalosno!! Saucesce porodicama!

  • MAX

    18. jul 2012 | 18:01

    Ovakve stvari su se desavale pre, sada i desava ce se ubuduce dok god drzava ne preduzme nesto.....Kada budu za bilo kakvo krivicno delo uradili to ubio coveka ili vozio pijan usmrtio ljude itd javno na RTS u dnevniku taj i taj uradio to i to dobio 10,20,30 godina zatvora sve bi se za mesec a mozda i manje sredilo naravno da ne budu tatini ili mamini sinovi i sudovi rade casno i posteno(korupciju istrebiti) do tada vise nigde nije bezbedno...Danas slucajno neki se sudare izadju iz kola i upucaju coveka......Ostaje samo zal za jos jednim mladim zivotom koji je nazalost rano ugasen...Neka pociva u miru :(

  • miami

    18. jul 2012 | 09:58

    Ovde u Americi ,policija je uvek ispred klubovi.Ovde su shvatili nesto,sto ovi u Srbiji nisu u stanju ni da prekopiraju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA