Selima oko Zrenjanina isključiće vodu: Stigla opomena za čak 6.700 korisnika

- U skladu sa zakonom svi korisnici koji ne plate dva računa mogu biti isključeni sa vodovodne mreže i na osnovu toga svi korisnici koji ne postupe po dobijenoj opomeni i ne izmire svoja dugovanja, bez posebne opomene biće stavljeni na listu za isključenje sa vodovodne mreže i sa iste isključeni - kažu u Vodovodu

  • 5

Pored aprilskih računa za usluge JKP "Vodovod i kanalizacija", oko 2.700 korisnika u Zrenjaninu je dobilo opomene u kojima stoji da će prestati da im pružaju komunalne usluge, odnosno da će biti isključeni sa vodovodne mreže.

Beograđani, ako vam nestane vode, evo kome da se obratite

Veoma važno upozorenje: Evo kako da vam se ne zalede cevi u kući!

Ovo je, kako kažu u preduzeću "Vodovod i kanalizacija", nastavak akcije koja je započeta u aprilu kada je podeljeno više od 4.000 opomena za isključenje sa mreže korisnicima u naseljenim mestima, i korisnicima u gradu koji žive u objektima kolektivnog stanovanja.

- U skladu sa zakonom svi korisnici koji ne plate dva računa mogu biti isključeni sa vodovodne mreže i na osnovu toga svi korisnici koji ne postupe po dobijenoj opomeni i ne izmire svoja dugovanja, bez posebne opomene biće stavljeni na listu za isključenje sa vodovodne mreže i sa iste isključeni.

- Na osnovu već poslatih opomena, sačinjene su liste za isključenja sa vodovodne mreže i liste za utuženje, odnosno za predaju na izvršenje, na kojoj se nalaze svi oni korisnici koji nisu postupili po dobijenoj opomeni i nisu izmirili svoje obaveze ili nisu potpisali reprogram o otplati duga na rate.

- Isključenja korisnika sa mreže su započeta prošle nedelje i prvi krug isključenja je izvršen u Farkaždinu, Tomaševcu, Orlovatu, Ečki, Stajićevu, Belom Blatu, Perlezu, Knićaninu i Čenti i nastaviće se i u ostalim naseljenim mestima.

- Korisnici u kolektivnim stanovanjima u gradu mogu da očekuju da do kraja meseca budu utuženi jer su predmeti predati izvršiteljima, rekli su u preduzeću "Vodovod i kanalizacija" za ilovezrenjanin.com.

Za potpisivanje reprograma o otplati duga korisnici moraju imati izmirena u celosti dugovanja iz ove godine, a dugovanja za period do 2017. godine mogu otplatiti na određeni broj rata u zavisnosti od visine duga.

Sve potrebne informacije korisnici mogu dobiti na šalterima u zgradi JKP "Vodovod i kanalizacija" u Petefijevoj 3 u Zrenjaninu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    24. maj 2017 | 16:38

    A u vodovodu sve postenjacine

  • Realan

    24. maj 2017 | 16:50

    Kako bre opomene za vodu kad Zrenjanin od 2004. godine nema vodu za pice !

  • Sremac85

    24. maj 2017 | 16:38

    Nemaju po zakonu pravo da iskljuce vodu... voda je osnova za zivot... ako ih iskljuce imaju puno pravo da tuze vodovod

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA