≫ 

Građani širom sveta plaču sa Londonom: Poruke podrške preplavile društvene mreže (FOTO)

Na društvenim mrežama su se samo par sati nakon napada pojavile poruke podrške Londonu i njegovim građanima

  • 30

Sinoć se u centru Londona dogodio novi teroristički napad u kojem je ubijeno sedmoro, a povređeno najmaje 48 ljudi. Napadači su kombijem počeli da gaze ljude na mostu, da bi potom izašli iz vozila i počeli nožem da ubadaju prolaznike.

(BLOG UŽIVO) Novi crni bilans u Londonu: Sedmoro mrtvo, tri napadača ubijena (FOTO) (VIDEO)

Jezive fotografije terorističkog napada u Londonu: Povijene glave, uplakana lica, u očima strah (FOTO)

Policija je potvrdila da su trojica napadača ubijena, dok se za dvojicom još traga. Istraga je u toku, a svim građanima Londona se savetuje da ostanu pribrani i da ne dižu paniku.

Na društvenim mrežama su se samo par sati nakon napada pojavile poruke podrške Londonu i njegovim građanima.

Ljudi su pisali da se mole za glavni grad britanske prestonice, i istakli su da ih teroristi neće poraziti i da se ne plaše.

Ogroman broj tviteraša pokušava da pokaže koliko ih je ovaj događaj pogodio i pitaju se šta se to dogodilo sa njihovom lepom zemljom.

Uz te poruke korisnici društevenih mreža su kačili i zanimljive crteže i crno-bele fotografije Londona u znak solidarnosti sa žrtvama i povređenima.

Povodom ovog događaja na Tviteru se oglasila i pevačica Arijana Grande.

Tokom njenog koncerta pre dve nedelje u Mančesteru takođe se dogodio teroristički napad i tom prilikom je nastradalo 22 ljudi.

Pročitajte još:

KRVOPROLIĆE U LONDONU: Ima mrtvih u terorističkim napadima! Kombijem gazio ljude na mostu, usledili noževi, pucnjava i eksplozije! (FOTO) (VIDEO)

Jeziva poruka kruži među teroristima nakon najnovijeg napada u Londonu! (FOTO)

Oglasila se britanska premijerka Tereza Mej posle napada: Incident u Londonu potencijalni akt terorizma!

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MM

    4. jun 2017 | 13:01

    Ne mogu da verujem u kakvoj zemlji ja živim! Objavljeni komentari nisu na mestu! Mi smo zveri! Stadala su živa, nedužna bića!

  • Mito

    4. jun 2017 | 11:59

    Svi plaću za Londonom, a niko neplaće za Kabulom, Kairom ili Bagdadom gde se ubijaju 10 i stotine ljudi, a za raspad tih država su u prvom redu odgovorni Ameri i Britanci. Žao mi je ubijenih, ali oladite malo. Pravda za sve ljude sveta, a ne samo za one koji misle da su elita. Pošto Tereza Mej nije sigurna u pobedu na izborima, pitanje je ko stoji iza toga.

  • ☆☆☆

    4. jun 2017 | 13:00

    Ja ne plačem.Uvek mi je žao žrtava terorizma ali Velika Britanija kao jedna od najvećih terorističkih zemalja na svetu samo dobija šamare od ovih drugih čije su zemlje terorisali.Uostalom kao i našu.Ni jedan Britanac nije plakao za žrtvama u Srbiji i to od njihove zemlje,čak su i likovali.Prema tome zabole me uvo za Britance,London i sve njih u paketu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA