≫ 

Kristina, prva žrtva krvoprolića u Londonu, umirala je na verenikovim rukama: U svom srcu je imala mesta za sve

Porodica je izjavila da tuguje zbog gubitka "predivne ćerke i sestre pune ljubavi"

  • 28

Prva žrtva masakra u Londonu identifikovana je kao 30-godišnja Kristina Arčibald, volonterka i "predivna ćerka i sestra puna ljubavi". Kristina je umrla na rukama svog verenika, Tajlera Fergusona.

Identifikovane nove žrtve terora u Londonu: Francuz i Kanađanin mrtvi, stranci i među ranjenima!

Fergusonova sestra Kejsi je rekla da je njen brat "slomljen u milione komadića jer je držao verenicu  na rukama i gledao je kako umire".

Porodica  je izjavila da tuguje zbog gubitka "predivne ćerke  i sestre pune ljubavi".

- U srcu je imala mesta za sve i čvrsto je verovala da sve ljude treba ceniti i poštovati. Živela je prema svojim uverenjima, radila je u skloništu za beskućnike pre nego što se preselila u Evropu sa verenikom. Nikada ne bi mogla da razume okrutnost koja joj je oduzela život. Molimo vas, odajte joj počast tako da učinite vašu zajednicu lepšim mestom. Darujte svoje vreme i rad skloništu za beskućnike. Recite im da vas je Krisi  poslala - rekla je Kejsi Ferguson.

Kanadski premijer Džastin Trudo je izjavio da mu je "srce slomljeno" zbog smrti Kristine Arčibald.

- Kanada oštro osuđuje napad koji se dogodio u Londonu, u kojem su ubijeni i povređeni mnogi nevini ljudi. Srce mi je slomljeno jer je među njima i Kanađanka - izjavio je Trudo.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dača

    5. jun 2017 | 09:45

    Gde su ove domaće zveri da drobe u komentarima a koje ne žale za nevinim žrtvama? Jedno zlo se ne može pravdati drugim zlo. Ne może se pravdati stradanje nedużnoga naroda što je nečija vlada učestvovala u nečemu. A na nas nema ko nije udarao kroz istoriju.

  • Radodrag

    5. jun 2017 | 10:39

    Je li ovu curu kao i druge nedužne žrtve vlada pitala šta će i kako će da radi? Mnoge sadašnje žrtve su bile i maloletne '99 I je li nas Sloba pitao šta će i kako će da radi i kakve sporazume da potpisuje? Zaista je sramota čitati šta mi poredimo i da nemamo više razumevanja za stradanje običnoga naroda. A nedodirlhivi političari vlastodrżci se uglavnom izvuku nekažnjeno.

  • ssssremac

    5. jun 2017 | 09:33

    Z.A.S.T.O.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA