≫ 

Milica je brala jagode pored mene, a onda je grom pogodio direkt u glavu: Na mestu je pala mrtva, garderoba na njoj bila je spaljena

"Jeziv prizor nas je zatekao, ali njoj nije bilo spasa"

  • 11

Vest o Milici J. (52), koju je juče oko 17 sati u selu Belanovce kod Leskovca ubio grom dok je na plantaži brala jagode, rastužila je mnoge, među kojima je i vlasnik parcele na kojoj se nesrećni slučaj dogodio.

Tragedija kod Leskovca: Ženu ubio grom dok je brala jagode

Miroslav Ilić za Telegraf kaže da se grupa od 13 ljudi, uključujući i njega, nalazila na 50 metara od mesta horora.

- Milica i D.M. (48), koja je posle udara groma prebačena u bolnicu gde se trenutno oporavlja, bile su zajedno u trenutku kada je počelo nevreme.

- Nismo stigli ni da se okrenemo kad je grom Micu udario direktno u glavu! Nije joj bilo spasa.

- Bila je skroz modra, garderoba joj je posle udara bila skroz pocepana i spaljena, a kačket koji je nosila na glavi je bio skroz raznesen - objašnjava ovaj čovek, koji od šoka još uvek ne može da dođe sebi.

Kako dodaje, on i svi zaposleni i dalje drhte posle tragedije kojoj su svedočili.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Strašno je da se tako nešto desilo, pogotovo jer je do kraja sezone branja ostalo još samo pet-šest dana - rekao je Ilić i naglasio da Milica nije bila siromašna, da je radila iz hobija u selu nakon što je ostala bez posla, a da na plantaži može da se zaradi do 2.500 dinara dnevno.

Jedan od komšija otkrio je da je Milica J. bila obrazovana, da je svojevremeno radila kao šefica u firmi za trikotažu, da je iz imućne porodice i da nije imala decu.

- Izuzetna žena! Nemam reči zaista, samo suze - rekao je komšija koji se predstavio kao Milko.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mmm

    6. jun 2017 | 12:55

    Sta je ovo, pa poslednjih par meseci poginulo je deset ljudi ud udara groma. Ne secam se da je ranijih godina bio ovoliki broj ljudi. Ispravite me ako gresim.

  • Vota

    6. jun 2017 | 12:35

    Nije bas sve pocelo iznenada kad krene nevreme uvek se ima vremena da se covek skloni ako gazdi nije stalo da radnika maksimalno iskoristi za nadnicu koju mu placa.

  • Neko

    6. jun 2017 | 13:07

    Grota stradala ni kriva ni duzna dobra dusa. Pocivaj u miru draga zeno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA