≫ 

Bezobzirnost i brutalnost ISIS-a: "Pozivamo sledbenike da što više napadaju za vreme Ramazana!"

Neka Bog blagosilja ove čiste ruke i svetla lica, protiv odbijenih i otpadnika borite se snagom jednog čoveka - naveo je portparol ID

  • 8

Portparol takozvane Islamske države pozvao je danas sledbenike te terorističke grupacije da organizuju napade u SAD, Evropi, Rusiji, Australiji, Iraku, Siriji, Iranu i na Filipinima, tokom islamskog svetog meseca ramazana, koji je počeo krajem maja.

Propaganda džihadista slabi, da li se bliži kraj ISIS-a? Nekada su sejali strah, a sada ostaju bez teritorije i glavnih vođa (FOTO)

Rojters navodi da se ne može da potvrdi autentičnost audio poruke portparola ID Abul Hasan el Muhajira, koja je poslata putem kodirane aplikacije za slanje poruka ID, ali da je glas potpuno isti kao i u prethodnoj poruci za koju se pretpostavlja da pripadaju portparolu.

- Lavovi Mosula, Rake i Tal Afara, neka Bog blagosilja ove čiste ruke i svetla lica, protiv odbijenih i otpadnika borite se snagom jednog čoveka - naveo je portparol ID.

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Novi Pazar Sandzak

    13. jun 2017 | 03:12

    Ovo je očiti dokaz za neupucene da ovo nisu muslimani vec otpad od islama tkz. Šije. Ili strsni plaćeici(Američki,Britanski). Jer,pravi istinski musliman,vernik zna sta znaci sveti mjesec Ramazan,da je to mjesec mira,tolerancije,blagostanja. Mjesec kada svaki iskreni vjernik,musliman posti,trudi se da sto vise se moli bogu,da sto više uradi dobrih djela nebi li mu time Allah(bog) oprostio grehe. Takodje svaki musliman kao i hrisćanin vjeruje u jednog boga i njemu se klanja ne vjeruje u ljude i ne klanja se njima kao ovi otpadnici. Šteta što neuki,neškolovani neće to da svate nego ih poistovećuju sa svim muslimanima.

  • Cika Velja

    13. jun 2017 | 08:04

    Sve ide u tom pravcu da se zvanicno zabrani ispovedanje islama,a da se sakrije strah kao razlog,zabranice i svo ostalo javno religiozno deklarisanje!!! Razlog ce da bude ocita destrukcija u ime religije,pa ce kao i droga koja ne donosi nista dobro,biti stavljena van zakona!?!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA