"SILOVAO BIH 10 BEBA NA DAN, A UBIO NJIH 25": Pedofil slao bolesne poruke i skupljao jezive snimke, a dobio je sramotnu kaznu!

U njegovoj privatnoj arhivi pronađeno je takođe i više od 20.000 fajlova najužasnije sadržine koju je sudija ikada video

  • 7

Alan Grej iz Edinburga, 19-ogodišnjak je koji je osuđen nakon što je svom prijatelju slao poruke u kojima mu je objašnjavao kako bi mogao da siluje i do 10 beba dnevno.

4 STVARI KOJE PEDOFILI U SRBIJI RADE: Po ovome ćete ih prepoznati, odmah upozorite svoju decu!

Bolesni tinejdžer pedofil, koji je javno fantazirao o tome da kidnapuje i siluje bebe je nakon suđenja dobio samo pet godina zatvora. Mnogi su ovu kaznu na društvenim mrežama nazvali "sramotnim" i nedovoljnim za ovakvo delo. Ljudi ga smatraju potencijalnom opasnošću za decu kada bude izašao uskoro iz zatvora.

U njegovoj privatnoj arhivi pronađeno je takođe i preko 20.000 fajlova užasne sadržine na kojima se može videti kako decu različitog uzrasta zlostavljaju i seksualno iskorišćavaju.

Grej je optužen da je u periodu od januara do juna prošle godine sakupljao pedofilski materijal i pokušavao da dođe do svojih žrtava, a sudija je na suđenju čak rekao da je sadržaj pronađenih fotografija nešto najužasnije što je video u svojoj karijeri.

Tokom dopisivanja sa "istomišljenicima" na internetu Grej je napisao sledeće poruke: "Mogao bih da silujem 10 beba dnevno hahaha!", kao i "Ubio bih 25 novorođenčadi, bez milosti!", upućujući na različite načine kako bi mučio bebe stare tek nekoliko dana.

Nakon pet godina Alan Grej će ići na veštačenje nakon kojeg će se utvrditi da li je i dalje opasan po okolinu i da li treba da ostane u zatvoru, piše Miror.

Pogledajte fotografiju OVDE.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kika

    13. jun 2017 | 18:16

    Ja bih sve pedofile osudila na 100 silovanja svakog dana. Tako bi osetili na svojoj kozi kako se neko oseca kad ga siluju.

  • Ma da

    13. jun 2017 | 17:53

    A sudija se kao zgrozio i dao mu samo 5 godina. Sve su to bolesnici!

  • victoria

    13. jun 2017 | 18:16

    On je samo za mastanje dobio pet godina a ovaj najnoviji pedofil sto je silovao petogodisnje dete nece ni toliko.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA