PREOKRET NA SUĐENJU UBICI IZ MEDOŠEVCA: Prvo se pokajao, pa na račun žrtve uputio jezive optužbe (FOTO)

Iako je na početku odbrane izrazio kajanje, ubica je u nastavku optužio svoju ženu da ga je varala sa komšijama, pa čak i sa svojim šefom u firmi gde je radila u Mariboru

  • 4

- Još ne mogu da shvatim šta sam uradio, ubio sam ženu koju sam voleo više od života, koja mi je rodila dva divna sina... Od tada ne mogu da spavam, ne znam šta se sa mnom desilo - ovim rečima počeo je danas odbranu pred niškim Višim sudom Goran Živković (53) optužen da je 3. oktobra prošle godine na svirep način ubio suprugu Jasminu (48).

UBIO ŽENU JER JE MISLIO DA GA VARA: Ubica iz Medoševca sve priznao!

Stravičan zločin dogodio se u porodičnoj kući Živkovića u naselju Medoševac gde je Goran sa više udaraca metalnom šipkom usmrtio svoju ženu koju je sumnjičio za neverstvo.

Iako je na početku odbrane izrazio kajanje, ubica je u nastavku optužio svoju ženu da ga je varala sa komšijama, pa čak i sa svojim šefom u firmi gde je radila u Mariboru.

- Bilo je sve u redu te večeri, vodili smo ljubav, ali je ona zatim otišla u trpezariju gde sam je zatekao kraj prozora. Izašao sam za njom i video mušku figuru kraj naše kapije. Primetio sam da ona kroz prozor signalizira toj osobi prstom da ne ulazi. Prepoznao sam u toj osobi našeg komšiju iako je pokušavao da sakrije lice. Proverio sam i mobilni telefon i video da ga je ona zvala - kazao je Živković.

Nakon što je sina odvezao na autobusku stanicu, vratio se kući i kako je kazao, kada je legao da spava, Jasmini je zazvonio telefon.

 

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Ona je odmah prekinula vezu i pokušala da izađe iz sobe. Kazao sam joj da može da se javi da sam video komšiju koji je hteo da uđe. Ona me je optužila da izmišljam, a ja sam joj kazao da treba da je sramota što od kuće pravi kupleraj. Ona mi je odgovorila da me vara sa dvojicom komšija, pa i sa svojim šefom. Zgrabio sam metalnu šipku i udario je po rukama... i sledeće čega se sećam je da je vidim kako leži krvava - kazao je Živković.

On je priznao da se nakon zločina oprao, da je oruđe ubistva ubacio u septičku jamu, ali je naglasio da je hteo da se ubije.

- Udarao sam se u glavu, zaletao se u zid dok se nisam onesvesto - kazao je optuženi.

Nakon ubistva Živković je alarmirao komšije i kazao im da su on i žena bili žrtva razbojnika. Međutim, policija je na mestu zločina pronašla optužujuće dokaze uključujući i šipku kojom je ubio ženu koja je pronađena u septičkoj jami.

 

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Suđenje će biti nastavljeno saslušanjem svedoka uključujući i sinove Gorana i Jasmine.

Živković se tereti za ubistvo iz bezobzirne osvete i niskih pobuda za šta je zaprećena kazna zatvora od 40 godina.

Neposredno pre početka suđenja, Živković se obratio sudiji i zatražio da mu pomogne da povrati novac koji mu je naplaćen na ime provizije jer je iz zatvora doveden do najbliže banke, a ne one u kojoj ima račun. Radi se o iznosu od 1.835 dinara koji je Živković tražio nazad, ali mu je sudija saopštila da to nije u njenoj nadležnosti.

Daljinac baner

(D.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tasa

    14. jun 2017 | 11:53

    Sotona!

  • mama

    16. jun 2017 | 10:51

    Нема ништа горе од убиства али сљдеће по рефу је превара и крађа... Па докле људи идемо имамо ли имало самопоштовања ако не према другима онда бар према себи

  • jugos

    15. jun 2017 | 11:28

    Ima policija nos za septicku..dali su gnjurali ili je sam priznao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA