≫ 

NEVIĐEN ZLOČIN U SKOPLJU: Ubio brata, bratanca i unuka, pa izvršio samoubistvo

Policija sumnja da je trostruki zločin izvršio S.Š. iz sela Glumovo, a nezvanično se saznaje da je on ubio svog brata A.S., njegovog sina M.S. i unuka Ar.S

  • 1

Neviđen zločin koji se dogodio danas oko 10 sati potresao je žitelje Skoplja i okolnih sela Glumovo i Kondovo. Tri osobe su, saopštio je MUP, bile ubijene, jedno u selu Glumovo, a druge dve u selu Kondovo.

Težak zločin u Sjenici: Muškarac (33) ubijen, pa njegovo telo spaljeno u šumi

HOROR: Mladić usmrtio braću i sestre otrovnim hamburgerima, majka slučajno preživela

Policija sumnja da je trostruki zločin izvršio S.Š. iz sela Glumovo, a nezvanično se saznaje da je on ubio svog brata A.S., njegovog sina M.S. i unuka Ar.S.

Nakon zločina, ubica je počeo da beži, a kada su ga stigli pripadnici specijalne policijske jedinice Alfe, ubica S.Š. je izvršio samoubistvo. Njegovu smrt su konstatovali lekari ekipe Hitne pomoći.

Uviđaj je u toku, a policija je najavila da će više detalja saopštiti kasnije.

Ova velika tragedija je izazvala uznemirenost žitelja Skoplja. Veliki broj građana je počeo da se okuplja oko benzinske pumpe Makpetrola na ulici Panajot Ginovski u skopskom naselju Đorče Petrov, gde je najverovatnije ubica izvršio samoubistvo, kao i u selu Glumovo.

Daljinac baner

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA