Napolju 40 stepeni, a vama ne daju da uđete: Evo gde je sve zabranjen ulaz u papučama, suknjama, na štiklama i sa dubokim dekolteom

Ni tokom tropskog talasa ne praštaju se gola ramena, goli prsti, prekratke suknje, šortsevi...

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • goxy

    01. jul 2017 | 16:44

    Kodeks "znoja" i "smrada" znojavog tela na +40 i vise stepeni je izgleda pozeljan.Zakonski sistem radi po sistemu "dokoni pop i jarice krsti".I ni jedan zakon nije napravljen da bi stitio i donosio dobrobit narodu vec da se njime puni budzet.Kada prestanemo da lupamo packe jedno drugome i kada se prestane sa cirkularnim sistemom toka novca na relaciji igre Partizani i Nemci "citaj gradjani-sudstvo" i okrenemo se razvoju GDP-a zemlje podizanjem izvoza i jacanje privrede na svim segmentima ,tek tada ce zavladati mir i harmonija

  • Realan

    28. jun 2017 | 08:49

    Polna diskrimnacija muskaraca. Zene u iste te ustanove ulaze razgolicene a muskarcima nalazu neki dres kod. Tako je pre par godina u jednoj beogradskoj opstini bilo zabranjeno muskarcu da udje u opstinu. Posle pola sata lik dosao u suknji i sve zavrsio za pet minuta ! Zamislite idijotizam kada vam neko kaze da morate da postujete instiruciju suda koji decenijama kriminalce, tajkune i lopove oslobadja a gradjane deru maksimalnim kaznama ili u opstinama gde 90% problema gradjana nastane zbog njihovog nerada i gresaka !

  • Karamba

    28. jun 2017 | 08:49

    Najgluplji zakon za maltletiranje i ponizavanje gradjana,pa zivim u Australiji duboko demokratskoj zemlji i ne postoji ustanova niti mesto u koje ne ulaze,bosi i bez majica a o sortcevima i suknjama necu ni da govorim,i svako je usluzen na isti nacin bio pocepan,prllav ili estetski lepo obucen....najgore od svega je sto u Srbiji mnogi zele da budu ispred zapada u mnogim stvarima,samo ne u postovanju ljudi i ljudskih prava a o standardu i ne razmisljaju,mozda neko nema takvu odecu i obucu,zar to nije diskriminacija?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA