Stefanović: Cilj bezbednosti u saobraćaju sačuvati ljudske živote

Predsednik Evropskog saveta za bezbednost u saobraćaju Antonio Avenoso pohvalio je napore koje Ministarstvo unutrašnjih poslova i Agencija za bezbednost u saobraćaju ulažu kako bi vozači i putnici u Srbiji bili što sigurniji

  • 5

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović i predsednik Evropskog saveta za bezbednost u saobraćaju Antonio Avenoso, složili su se danas da je najvažniji cilj bezbednosti u saobraćaju da se sačuva ljudski život.

Stefanović u Nastavnom centru "Kula": Budući policajci imali priliku da vide šta ih čeka (FOTO)

Poštujte propise u inostranstvu, kazne su paprene: U ovoj zemlji prekoračenje brzine platićete 3 hiljade evra!

Ministar Stefanović upoznao je Avenosa sa svim aktivnostima koje Ministarstvo unutrašnjih poslova sprovodi u cilju poboljšanja bezbednosti u saobraćaju, a istovremeno je istakao važnost međunarodne saradnje i razmene iskustava u toj oblasti, navedeno je u saopštenju.

Predsednik Evropskog saveta za bezbednost u saobraćaju Antonio Avenoso pohvalio je napore koje Ministarstvo unutrašnjih poslova i Agencija za bezbednost u saobraćaju ulažu kako bi vozači i putnici u Srbiji bili što sigurniji i potvrdio je dalji nastavak saradnje.

Foto: Tanjug/MUP RS Foto: Tanjug/MUP RS

Stefanović i Avenoso danas će u Beogradu otvoriti Međunarodnu konferenciju "Safe&sober talk alcoholinterlocks“, na kojoj će učestvovati više od 100 predstavnika domaćih i evropskih institucija koje se bave unapređenjem bezbednosti u saobraćaju.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Причалица

    10. jul 2017 | 10:34

    И наравно напуни буџет. Зашто се не поставе брзинске камере (као у Енглеској) и решен проблем?!

  • Mare

    10. jul 2017 | 23:33

    Nije tacno.Cilj je onoga ko je vozio 64 a dozvoljeno je 50 kazniti.Ili ne daj Boze da je vozio 71 pa mu lepo uzeti i dozvolu na mesec dana.Cilj je napuniti budzet i to je jedina istina.Nikad nisam video da je policija upalila rotaciju i pojurila nekog lokalnog dzibera koji je vozio preko 100 na sat u naseljenom mestu.

  • Raspucin

    10. jul 2017 | 10:35

    Jesi li mu rekao kolike su im plate i sta voze i kakvu ste im kvalitetnu uniformu i obucu dali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA