≫ 

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest udarnija od koje.

NASLOVNE STRANE SUTRAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za 11. jul 2017. godine

U današnjem izdanju TV Preseka od 17 sati možete da saznate otkud virus Zapadnog Nila ponovo u Srbiji, zašto UEFA Zvezdi zatvara sever, ko su Srbi sa Zakintosa. ajnovije vesti pratite OVDE.

Aleksandar Vučić je bio gost na Happy televiziji u emisiji “Ćirilica”. Pratili smo emisiju Milorada Marića uživo, pročitajte šta je predsednik države poručio građanima Srbije OVDE.

Povodom ubistva američkog turiste Bakarija Hendersona (22) na Zakintosu oglasila se advokatica Zora Dobričanin Nikodinović, koja će braniti jednog od osumnjičenih Srba za učešće u napadu sa fatalnim ishodom. Šta je poručila pogledajte OVDE.

Glumac Nikola Kojo odlučio je da proda svoju omiljenu gitaru koja je u njegovom vlasništvu godinama unazad, i to za 400 evra. Zašto je to uradio pogledajte OVDE.

Novak Đoković je put ka četvrtfinalu Vimbldona potražio preko Francuza Adriana Manarina. Kada igra srpski najbolji teniser pročitajte OVDE.

Za razliku od Endi Marija i Rodžera Federera, koji su rutinski odradili posao na terenu protiv svojih protivnika, Rafael Nadal se poprilično namučio. Kako je eliminisan sa Vimbldona otkrijte OVDE.

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA