≫ 

Majka monstrum dobila nanogicu: Tanja je ubila bebu i njen leš držala na terasi. Sada joj je ukinut pritvor, iz neverovatnog razloga

Tanja je u maju ove godine tražila da joj se ukine pritvor jer joj je zbog viška kilograma, kako je navela, ugroženo zdravlje, zbog čega mora da smrša 30 kilograma

  • 18

Tanji Lakić Mahud (37), optužena da je u septembru 2015. godine ubila osmomesečnu ćerku Anju, ukinut je pritvor i puštena je kući sa nanogicom, odlučilo je danas sudko veće Višeg suda u Beogradu.

Tanja Lakić Mahud optužena za ubistvo osmomesečne ćerke

Policajci na terasi u Beogradu našli kesu: Kad su videli da je unutra mrtvo dete, odmah su uhapsili majku Tanju, a ona se ovako brani pred sudom! (FOTO)

DALA METADON BEBI, PA SEBI ISEKLA VENE? Podignuta optužnica protiv Tanje Lakić Mahud

Kako javlja naš reporter koji se nalazi u sudu, suđenje danas nije održano jer se nisu pojavili veštaci, pa se odmah prešlo na odluku suda o pritvoru.

Foto: Foter/Flickr/SalFalko Foto: Foter/Flickr/SalFalko

Tanja je u maju ove godine tražila da joj se ukine pritvor jer joj je zbog viška kilograma, kako je navela ugroženo zdravlje, zbog čega mora da smrša 30 kilograma.

Policija je Tanju Lakić Mahud uhapsila u septembru 2015. godine nakon što je na terasi njenog stana u Južnom bulevaru pronašla telo njene ćerke Anje, zamotano u najlonsku kesu.

Nakon detaljne istrage i rezultata obdukcije tela deteta, zaključeno je da je majka dala smrtonosnu dozu metadona bebi. Potom je u trenucima rastrojstva isekla sebi vene.

Daljinac baner

(K. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uzas

    11. jul 2017 | 14:09

    Vi ste ubili bebu jos jeden put, sramota bez kraja

  • Maxi

    11. jul 2017 | 14:08

    Skandalozno i sramotno. Državo, probudi se...

  • Snezana

    11. jul 2017 | 11:31

    Skandalozno! Svako ubistvo je stravicno, ali za cedomorstvo bih ja uvela smrtnu kaznu! Ubiti sopstveno dete je najgori oblik monstruoznosti! Natovila se u zatvoru i pustili je kuci, umesto da je odvedu na tezak fizicki rad i da joj daju samo vodu da pije. smrsala bi za mesec dana. SRAMOTA ZA PRAVOSUDJE I DRZAVU!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA