≫ 

Odloženo saslušanje Srba na Zakintosu povodom optužbi za ubistvo s predumišljajem!

Saslušanju je trebalo da prisustvuje i konzul ambasade Srbije Milan Vukosavljević

  • 7

Saslušanje, koje je trebalo da se održi danas uhapšenim Srbima na Zakintosu zbog sumnje da su nasmrt prebili Amerikanca, odloženo je.

Miloš je branio sestru od Amerikanca, nije ga tukao! Baka Ruža otkriva detalje katastrofe na Zakintosu

"Mama, bojim se da će nas poslati u Ameriku da nam tamo sude": Neutešni roditelji uhapšenog mladića na Zakintosu

Saslušanju je trebalo da prisustvuje i konzul ambasade Srbije Milan Vukosavljević.

Razlog otkazivanja za sada je nepoznat. Pred istražnim sudijom trebalo je da se pojavi šestorica srpskih državljana, jedan Grk i jedan Britanac srpskog porekla, a sudija je trebalo da odluči da li će ih zadržati u pritvoiru do suđenja ili ih pustiti uz kauciju.

Printksin: Youtube/kxan Printksin: Youtube/kxan

U poznatom grčkom letovalištu Laganasu, na jugu ostrva Zakintos, do smrti je pretučen Bakari Henderson (22) nakon sukoba dve grupe mladića u klubu.

Za napad na Amerikanca optuženo je sedam uhapšenih Srba i jedan Grk - barmen noćnog kluba na plaži Lagana, a njima će se suditi za ubistvo s predumišljajem.

Ovo su imena mladića iz Srbije koji su optuženi za ubistvo Amerikanca na Zakintosu

Očevidac ubistva na Zakintosu: Srbi nisu krivi. Amerikanac je flertovao sa devojkom i isekao je

Foto: Facebook/Bakari Henderson Foto: Facebook/Bakari Henderson

Uhapšeni su Petrović Nemanja (18), Stefan Stojanović (21) Miloš Senić (25), Miloš Ilić (18), Siniša Petrović (22), Nenad Jovanović (22).

Rodom su iz Novog Sada, Obrenovca, Beograda i Žitorađe, a na letovanje su krenuli autobusom iz Novog Sada, preko beogradske turističke agencije.

Srpskoj policiji nisu poznati od ranije, odnosno nemaju kriminalni dosije.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branko

    11. jul 2017 | 11:07

    Ove momke treba pustiti sve nece valjda da ih osude pa sta su trebali da rade ako je ovaj amerikanac tamnoputi bio agresivan prema devojci odakle mu ti maniri sa koledza pokupio gde mu je kucno vaspitanje ima li toga u americi ili samo nasilje i ovi nasi su preterali sto mu nisu opalili dve cvrge i stvar resena sve mi se cini da momci da zaglave robiju zbog gluposti ne kaze se dzaba strpljen spasen

  • Cuma

    11. jul 2017 | 12:42

    Ne znam da li su krivi ili nisu,ali ovo mi mirisi da hoce da im napakuju ubistvo. Nazalost sto je momak ubijen,ali ocigledno nije umeo da se ponasa pristojno. Ali on je bio zasticena vrsta jer je amer i mislio je da moze da radi sta hoce. Daj Boze da nase momke prebace u Srbiju i da se ovde sudi,ako su krivi. Tamo ce krv propljuvati ako ostanu...

  • Maja

    11. jul 2017 | 17:29

    I treba da ih osude. Dosta više sa tim agresivnim ponašanjem. Dok su ga tukli nisu razmišljali da mogu da ga povrede. Sto ga nisu prijavili policiji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA