Američki farmaceuti plaćali doktorima u Srbiji da bi povećali prodaju lekova!

Američko Ministarstvo pravde tužilo je farmaceutsku kompaniju "Fajzer" i njenu kćerku firmu "Vajet" zbog sumnje da su platile milione dolara mita da bi dobile poslove i povećale prodaju svojih lekova u Srbiji i drugim zemljama Istočne Evrope. Ministarstvo zdravlja Srbije o ovome "nema saznanja"

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Stevan

    08. avgust 2012 | 19:38

    E ko zna kolko je zdravih ljudi skoncallo zbog doktora koji su zaboravili hipokratovu zakletvu zarad svog dzepa. I moj tast je za godinu dana od zdravog coveka kojem je samo stent bio ugradjen zavrsio kao senka od coveka zbog doktora iz klinickog centra koji toboze nisu mogli da znaju sta mu je. Na VMA su za dva dana uradili testove i dali rezultat i misljenje lekara da mu je krvotok prezasicen lekom koji mu je bas doticni doktor iz klinickog centra prepisao i to dvaput vecu dozu nego potrebnu zbog koje mu se krv tolko razredila da maltene nije imala potrebnu funkciju prenosenja kiseonika i ostlog sto treba. Eto posla za Vucica i policiju. Al opet ko zna kolko je takvih jos skoncalo zbog gramzivih doktora kojima je viski i 100e postalo malo u danasnje vreme. Pa se zapitajte gde nam je zdravstvo u buducnosti. Strasno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA