Advokat udario policajca, pa ga optužio za "uvrtanje sise"!

Policajci Ivan Jevtić i Dragoslav Jovanović iz Jagodine osumnjičeni su za mučenje i zlostavljanje advokata Vladimira Milanovića, dok oni njega optužuju za ometanje službene dužnosti

Komentari

  • Despot

    20. avgust 2012 | 22:45

    Niko nije stariji od zakona, pa ni advokat, šta on je nedodirljiv on nesme da se zaustavi i potraže lična dokumenta,e pa malo se zajebao svako u koga posumlja policija da radi protivzakonito zaustaviće, i pregledaće.On zna da se prešao i da će izgubiti pa prvi napada na policajce.Policija nesluži sebi već narodu ali ne ovakvom koja ih ne poštuje i arogantno ih napada.Zašto kada želi taj advokat da ide na utakmicu Zvezda-Bordo ne kupi kartu i pokuša pored redara da prođe i uđe u stadion i pokaže da je on advokat i da njega nemože niko da zaustavi. Znaju se pravila ponašanja za svakog pa i za takve koji misle da su nedodirljivi.On misli da je mizerija za njega što ga je policija zaustavila.Pa neka misli to že da mu i ostane.

  • Despot

    20. avgust 2012 | 22:30

    Da on malo zna svoj posao a nezna ga mislim na advokata, znao bi da na zahtev policije i ADVOKAT mora da da lične isprave.Država Srbija treba biti demokratska a ne nedodirljiva za pojedince.On je misleo da je nedodirljiv jer je advokat, e pa nije tako i on i ja smo pred zakonom isti.A to što unutrašnja kontrola radi svoj posao pa na osnovu samo njegove prijave podnosi krivične prijave protiv policajaca i za to ima leka.A to će biti posle dokaza na sudu da su policajci radili svoj posao i mnoge druge poslove za koje su plaćeni.

  • dušan

    17. avgust 2012 | 16:06

    Ma otkud bi policajci u državi Srbiji bili bahati bože sačuvaj!

    • 18. avgust 2012 | 18:18

      zile

      @dušan

      Sta mislite koliko će ovaj "ugledni" građanin Jagodine biti kaženjen, ukoliko upošte predmet dođe na red? Koliko policajaca treba da ostane bez posla zbog lažnih optužbi da bi ovaj sistem podigao glavu i preduzeo nešto. Ukoliko se to ne desi treba izaći na ulice pa neka se "ugledni i fini građani" sami staraju o svojoj bezbednosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA