PRESEKLI: Ljudske lobanje, napici i gatare - zabranjeni na iBeju

Na iBeju se od 30. avgusta više neće moći prodavati usluge bacanja čini, kletvi, molitvi, blagoslova, predviđanja budućnosti iz karata, kao i čarobni napici i isceliteljske usluge. Na zabranu su se, kako kažu, odlučili zbog nezadovoljstva rezultatima korisnika, čiji se problemi ne rešavaju lako

  • 0

Internet sajt za onlajn prodaju iBej zabranio je oglašavanje čarobnjaka, gatara, bacača uroka i drugih sličnih davalaca "metafizičkih" usluga u nastojanju da poveća poverenje korisnika.

- Promenom dosadašnje politike, na iBeju se od 30. avgusta više neće moći prodavati usluge bacanja čini, kletvi, molitve, blagoslovi, predviđanje budućnosti iz karata, čarobni napici i isceliteljske usluge - saopšteno je.

Na zabranu su se odlučili jer kupovina ovakvih usluga, kako kažu, često rezultira nezadovoljstvom korisnika, čiji se problemi mogu teško rešiti.

Oglasi sa takvim uslugama će u budućnosti biti blokirani, a oni koji i dalje žele da putem interneta zarađuju na naivnosti drugih moraće da potraže neki drugi način oglašavanja.

Kako prenosi londonski Telegraf, Etsy, sajt za prodaju rukotvorina, nedavno je zabranio prodaju predmeta od ljudskih ostataka ili delova tela, uključujući lobanje, kosti, kosture, telesne izlučevine i organe.

(Telegraf.rs / Tanjug)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA