AGROBANKA 2: NBS krenula u "češljanje" Razvojne banke Vojvodine!

Narodna banka Srbije naložila dostavljanje dokumentacije o poslovanju i "Privrednoj banci AD Beograd", "Čačanskoj banci", "Komercijalnoj banci", "JUBMES" i "AIK banci". Negativni rezultati u poslovanju "Razvojne banke Vojvodine" nasleđeni od "Metals banke", kaže njen direktor

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika hercegov grad
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Филиповић Жарко

    22. avgust 2012 | 21:07

    Slučaj RBV ne može se poistovetiti s aferom u “Agrobanci” – rekao je Kostić i naveo da su negativni rezultati u poslovanju nasleđeni od “Metals banke”, od koje je nastala "“Razvojna banka”, nakon što je “Metals banka” 2008. godine zapala u probleme. Kostić je rekao da RBV vodi 930 sporova s firmama i da je do sada uspela da naplati preko 700 miliona dinara neplaćenih potraživanja, ali je napomenuo da je banka tako došla do imovine koju je teško prodati." Господин Костић је потпуно у праву али је избегао да каже зашто кривци за колапс МЕТАЛСБАНКЕ нису процесуирани. Исто тако (не)вешто је избегао да каже колика је укупна сума "губитака" РБВ а истиче како су преко суда наплатили 700 милиона динара. О давању кредита ДС за изборе да и не говорим.Ако је та информација, која је објављена у медијима пре 30-ак дана, истинита комплетно руководство РБВ би требало да буде у затвору, наравно у заједници са предходним Руководством АП Војводине којуа је, више него очигледно, главни режисер свих догађања.

  • hercegov grad

    22. avgust 2012 | 20:30

    Razvojna banka Vojvodine je nastala na razvalinama ,,Metals,, banke koja je bila zaduzena za pranje novca clanova DS-e stranke iz Vojvodine i to samo vrhuske.To je nastavila Razvojna banka Vojvidine za istu klijantelu ili za neki procenat od visine kredita za druge koji su trazili kredite.Gubici su evidenti,sve je isto kao kod ,,Agrobanke,, ako se ne spreci dalje finasiranje gubitaka,onda za dve godine ne treba kukati nad sudbino i propustima.Ako bi se hapsili oni koji su odgovorni politicki za nastanak Razvojne banke,hapsio bi se vrh DS-e stranke u Vojvodini.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA