Ranjen Goran Tufegdžić, trener reprezentacije Kuvajta!

Nakon svađe oko placa, poznatom fudbalskom treneru komšija pucao u grudi, pa se lekari u Beogradu bore za njegov život. Tufegdžiću metak izvađen iz plućnog krila

  • 0

Goran Tufegdžić (41) iz Požarevca, trener fudbalske reprezentacije Kuvajta, juče je teško ranjen, kada je na njega pucao njegov  komšija Stojadin P. (86), nakon svađe oko placa!

Hitac iz pištolja pogodio je Tufegdžića u desnu stranu grudnog koša, zbog čega je hitno prebačen u požarevačku Opštu bolnicu, a potom u Urgentni centar u Beogradu i nalazi se u životnoj opasnosti. Njemu je u požarevačkoj bolnici najpre izvršena operacija, kojom mu je izvađen metak iz plućnog krila, a potom je, zbog životne ugroženosti, prebačen u Beograd.

Ubrzo nakon ovog obračuna policija je uhapsila Stojadina P., kome je određeno zadržavanje od 48 sati zbog sumnje da je izvršio krivično  delo ubistvo u pokušaju.

- Osumnjičeni se tereti da je u petak oko 17 sati iz pištolja marke "zbrojevka", za koji je imao dozvolu, pucao u grudi Tufegdžiću nakon sukoba oko placa. Do sukoba je došlo kada je Tufegdžić angažovao građevinske mašine na raščišćavanju placa koji je kupio od ćerke Stojadina P., čemu se ovaj protivio. U jednom trenutku, on je iz džepa pantalona izvukao pištolj i pucao u Tufegdžića -  saopštili su iz Policijske uprave Požarevac.

Goran Tufegdžić trebalo je u ponedeljak da otputuje nazad u Kuvajt, gde trenira njihovu fudbalsku reprezentaciju.

(D. K.)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA