Uhapšen razbojnik iz Kaluđerice

U zajedničkoj akciji srpske i rumunske policije uhapšen je 42-godišnji Prvoslav Stevanović, koji je osumnjičen da je s dva saučesnika 29. jula izvršio razbojništvo u kući Zvezdana Š. u Kaluđerici. On je iza rešetaka u srpskim i Evropskim zatvorima, do sada, proveo 17 godina

  • 0

U zajedničkoj akciji srpske i rumunske policije uhapšen je 42-godišnji Prvoslav Stevanović, koji je osumnjičen da je s dva saučesnika 29. jula izvršio razbojništvo u kući Zvezdana Š. u Kaluđerici. Uz pretnju pištoljima, tri razbojnika su vezala vlasnika kuće i njegovog poslovnog partnera iz Nemačke.

Onda su oteli ključeve luksuznog "BMW"-a, 50.000 dinara i zlatni sat roleks. Prilikom bekstva nisu uspeli da pokrenu BMW, koji je u dvorištu bio blokiran drugim automobilom, pa su pobegli.

Posle operativnog rada rumunska policija uhapsila je Stevanovića s falsifikovanim bugarskim dokumentima.

Srpskoj policiji predat je na graničnom prelazu Srpska Crnja. Stevanović je iza rešetaka u srpskim i evropskim zatvorima do sada proveo 17 godina. Svojevremeno je u Beču kao "tiper" učestvovao u razbojništvu, koje je imalo smrtnu posledicu. U Austriji je osuđen na doživotnu robiju, ali je posle izvesnog vremena deportovan u Srbiju. Izašao je iz zatvora posle 12 godina.

U našoj zemlji je osuđivan zbog razbojništva i krađa. U zatvoru je zbog tih krivičnih dela proveo pet godina.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA