Otmičari iz Prokuplja pušteni da se brane sa slobode

Istražni sudija Višeg suda u Prokuplju pustio je na slobodu braću Milana (33) i Aleksandra (31) M., koji se sumnjiče da su oteli i maltretirali radnika Aleksandra Živkovića, koji im je ukrao lim, jer nije primao platu

  • 0

Posle saslušanja i policijskog zadržavanja do 48 sati, istražni sudija Višeg suda u Prokuplju Ivan Rakić pustio je na slobodu braću Milana (33) i Aleksandra (31) M., koji se sumnjiče za otmicu i fizičko i psihičko maltretiranje zaposlenog.

Braća, inače, vlasnici auto-servisa „Maslak“ koji se nalazi na periferiji Prokuplja, u četvrtak su uhapšeni jer su svog radnika Aleksandra Živkovića iz dvorišta njegove kuće silom ugurali u auto i odveli ga u auto-servis. Tamo su ga vezali lancem za ogradu i maltretirali, jer im je nešto ranije uzeo aluminijumski lim i prodao ga na otpadu za 3.040 dinara.

Braća su, navodno, pretili Živkoviću da će mu odseći ruku brusilicom, ali su u međuvremenu izašli i ostavili ga samog. Živković je mobilnim pozvao policiju, koja je došla minut pošto su se braća vratila u servis. On je priznao da im je ukrao lim, jer mu, kako kaže, nisu davali platu, a morao je da kupi melem za opekotine koje je ranije zadobio.

 

(telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA