TINEJDŽERI TVRDE: Nismo silovali T.B, pristala je da nas zadovoljava

Četiri maloletnika, koje policija sumnjiči da su 28. oktorbra u dvorištu Osnovne škole Ivan Gundulić u Čeneju silovali svoju sugrađanku, tvrde da je ona sama pristala da ih oralno zadovolji, nakon što su u kafani "malo više popili"

  • 3

Četvorica maloletnika, osumnjičena da su silovali T. B. (35) iz Čeneja kod Novog Sada, tvrde da ih je ona kobne večeri oralno zadovoljavala, ali da je na to dobrovoljno pristala.

Novosadska policija saslušala je četiri maloletnika, koji tvrde da ih je T. B. 28. oktobra između 2 i 3 sata ujtru oralno zadovoljavala u dvorištu Osnovne škole "Ivan Gundulić", ali da je oni nisu silovali. Dvojica od četiri osumnjičena mladića priznali su na saslušanju da su T. B. "zavlačili prste između nogu".

U lekarskom izveštaju, prema nezvaničnim informacijama, piše da su kod T. B. konstatovane povrede po telu.

Kako prenosi dnevni list "Alo", nekoliko sati pre nego što će biti napadnuta, T. B. se u svojoj kući posvađala sa suprugom, a sumnja se da je i između njih došlo do fizičkog kontakta, jer nije želeo da joj kupi crno vino kako bi "zalili" večeru.

O tuči i svađi u kući T. B. policiju je obavestila njena svekrva. Uplašena za svog sina, kog je T. B. navodno maltertirala, majka je tražila da policija dođe i njenu snaju odvede u bolnicu. Kada je patrola stigla, T. B. nije bila kod kuće, već je otišla u kafanu gde je upoznala četvoricu maloletnika.

- Mladići su rekli da su u kafani svi malo popili, a zatim otišli u dvorište škole kako bi se malo zabavili. Negirali su da su je silovali i da su je tukli. Priznali su da ih je oralno zadovoljavala - kaže sagovornik ovog dnevnog lista blizak istrazi.

Međutim, T. B. je policiji ispričala suroviju priču. Nije sporila da ih je upoznala u kafani i da su zajedno pili, ali je tvrdila da su je tukli i bacili u jarak.

- Pretili su da će je silovati ukoliko ih ne zadovolji i rekli joj da je bolje da na sve samovoljno pristane - kažu u policiji.

Ona je priznala da se posvađala sa suprugom jer on nije želeo da kupi crno vino za večeru već je rekao da im je piće nepotrebno. U besu ga je napala i otišla od kuće.

- Da je silovana i prebijena prvo je po povratku kući rekla svom suprugu i tražila da on pozove policiju, što je on i uradio. Prilikom dolaska patrola policije ju je zatekla da sedi ispred zgrade u kojoj živi sa suprugom i svekrvom. Istragom je utvrđeno da je žena imala seksualne odnose. Što se tiče policije, ona je podnela krivičnu prijavu protiv četvorice maloletnika - dodaju u policiji.

Četvorica maloletnika uhapšena su u ponedeljak, 29. oktobra.

(M. S. / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NEBA

    31. oktobar 2012 | 10:12

    PA KAD SE GOSPODJA OTREZNILA POSLE ASIKOVANJA SA DECOM ONDA JOJ PRORADIO KLIKER PA DA NATOVARI DECU,A BATINE JE DOBILA OD MUZA PA JE VEROVATNO HTELA DA SE ZADOVOLJI KLINCIMA UINAT MUZU,ALI TU JE NASA ,,POLICIJA" PA CE SVE OTKRITI

  • v es

    31. oktobar 2012 | 13:57

    garantujem da doticu mozete naci i na kackoj petlji gde pruza usluge za lovu!

  • lena

    31. oktobar 2012 | 13:09

    zar nije ovo onaj slucaj gdje je ona cekala autobus, pa je napadnuta od strane 4-ce? tj oni su je sa stanice odvukli, istukli i silovali... ja da se pitam silovateljima bi bila kazna kastriranje plus robija, jer mislim da je to najteze kd.. al u ovoj prici nesto nije u redu...mislim na izjavu zrtve.. neka se prvo dogovori sama sa sobom, pa podijeli javnosti, a ne ovo razlicite cinjenice daje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA