EPILOG HAPŠENJA MAJKE PRED DETETOM: Smenjen načelnik policijske stanice Stari grad

Nakon incidenata prilikom iseljenja porodice Matić na Dorćolu, po nalogu ministra policije Ivice Dačića, smenjen je prvi čovek policije Starog grada Željko Perošević, a protiv njega i policajca Milosava Stikovića, koji je brutalno uhapsio majku pred detetom, pokrenut je disciplinski postupak

  • 0

Načelnik policijske stanice Stari grad Željko Perošević smenjen je  po nalogu srpskog premijera i ministra policije Ivice Dačića zbog incidenata prilikom iseljenja porodice Matić na Dorćolu.

Srpski premijer i ministar policije Ivica Dačić naložio je da se "razreše dužnosti" odgovorni za ponašanje policije prilikom iseljavanja porodice Matić na Dorćolu. Kako je saopštio MUP, po tom nalogu su smenjeni načelnik policijske stanice Stari grad Željko Perošević, a protiv njega je pokrenut i disciplinski postupak.

Postupak je pokrenut i protiv pomoćnika komandira Milosava Stikovića, koji je snimljen kako hapsi građane na ulici, a među njima i majku pred svojim maloletnim detetom. Stiković je suspendovan dok se ne završi disciplinski postupak.

Porodica Matić je u sredu izbačena iz svog stana na Dorćolu, a tom prilikom okupili su se građani da ih podrže.

(M. S. / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA