SLUČAJ ČANAK: Lešanović na saslušanju pred sudijom

U Osnovnom sudu u Novom Sadu u 9 časova zakazano je saslušanje Pavla Lešanovića, kojeg je lider LSV pretukao u restoranu "Tako je suđeno"

  • 0

Saslušanje Pavla Lešanovića iz Beograda, koga je lider LSV Nenad Čanak pretukao u kafanskoj tuči, zakazano je za danas u 9 sati u Osnovnom sudu u Novom Sadu.

Trebalo je da Lešanović bude saslušan još 25. oktobra, ali saslušanje nije održano jer nisu došli ni on ni svedoci sa prebivalištem u Beogradu, koji su tog dana, takođe, bili predviđeni da daju iskaz.

Advokat Goran Petronijević, pravni zastupnik oštećenog Lešanovića, tada je rekao da njegov klijent iz zdravstvenih razloga nije mogao da dođe na saslušanje.

Izjavu povodom tuče u restoranu "Tako je suđeno" Čanak je dao 19. oktobra. Lešanović optužuje Čanka da ga je 23. septembra u toj kafani pretukao zajedno sa još nekoliko ljudi.

Saslušanje svedoka sa prebivalištem u Novom Sadu, koje je trebalo da se održi tog dana, odloženo je na zahtev Lešanovićevog advokata jer on nije bio pozvan da prisustvuje davanju iskaza očevidaca.

Podsetimo, Čanak, koji je najpre negirao da je tukao Lešanovića, kasnije je to priznao, a zatim podneo ostavku na mesto poslanika u Skupštini Srbije.

(D. Z. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA