Načelnik KG policije navija za Zvezdu! (FOTO)

Načelnik Policije Kragujevca Ivan Đorović, koji je zadužen za obezbeđivanje meča finala Kupa, prošle godine s obeležjima Zvezde na fudbalskom meču u Kragujevcu upao među domaće navijače

  • 10

Incidente s finalnog meča Kupa Koraća između Partizana i Crvene zvezde rešava načelnik policije Kragujevca Ivan Đorović, koji je navijač Zvezde!

O tome svedoči i izjava u saopštenju KK Partizan, u kojoj se podseća da je Đorović prošle godine u majici "delija" kao pripadnik MUP obezbeđivao fudbalski meč Radničkog 1923 i Beograđana odigran u Kragujevcu 16. septembra 2012.

Taj duel će ostati upamćen po Đoroviću, koji je sa službenom legitimacijom MUP-a s obeležjem Crvene zvezde ušao među navijače Radničkog iz Kragujevca i insistirao da ga na tom delu tribine obezbeđuju pripadnici policije do kraja utakmice.

Načelnik je predvodio i organizovao na stadionu i pripadnike policije i gostujuće navijače i samo zahvaljujući prisebnosti i interveciji Žandarmerije nije došlo do obračuna između dve navijačke grupe s teškim posledicama.

(Telegraf.rs / fkradnicki.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gogy

    11. februar 2013 | 14:34

    Dobar načelnik zna šta valja

  • Rafael Vitez Boban

    11. februar 2013 | 14:33

    Jbt koliko ste jadni,majko jadne drzave ciganluk teski.

  • misko

    11. februar 2013 | 15:18

    2/3 zemlje navija za Zvezdu, sta je sad tu cudno...i u slobodno vreme moze da radi sta hoce...kad su predsednik i ministri gledali basket iz njihove loze,nije im smetalo...a sad samo kuknjava na drzavu,sudije,policiju,mafiju...i Acu,naravno...jadni ste,grobari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA