Šundić bi mogao da ostane nepokretan?

Prilikom pokušaja samoubistva skokom s drugog sprata višeg suda, mladić koji je priznao da je zadavio Stelu Gundelj, zadobio je teške povrede kičmenih pršljenova i nogu

  • 28

Aleksandar Šundić (23) koji je zadavio svoju devojku Stelu Gundelj (26), mogao bi da ostane nepokretan nakon što je pokušao da se ubije skočivši s drugog sprata u zgradi višeg suda u Beogradu.

Iako teško povređen, Aleksandar Šundić je bio još u svesnom stanju kada je prevezen u Urgentni centar.

- Operisan je i nalazi se u šok sobi. Nije u životnoj opasnosti, ali ima teške povrede kičme i nogu. Dijagnostika je urađena i sada njegovo stanje prati konzilijum lekara -rečeno je iz Urgentnog centra "Informeru".

Prema nezvaničnim informacijama lista, Šundić bi mogao da ostane nepokretan jer je prilikom pada oštetio nekoliko pršljenova.

Mladić je, prema rečima zaposlenih u ovoj ustanovi, više puta govorio da će da se ubije i tražio od lekara da njegove organe daju onima kojima je to potrebno.

Istraga u vezi sa ubistvom Stele Gundelj pokazala je da je Šundić prilikom davljenja slomio vrat devojci.

- Zatim ju je presvukao i obukao u odelo za izlazak. Sedeo je pored nje na krevetu nekoliko sati, a onda pokušao sebi da prereže vene. Kada nije uspeo, izašao je iz stana - kaže izvor lista.

Razlog ubistva je ljubomora, jer je Šundić u Stelinom telefonu našao poruke koje joj je slao bivši momak.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mikel@ndjelo

    18. februar 2013 | 02:40

    Ljudi, zar igde na svetu postoji gora sudbina od sudbine te sirote devojke i ovog decka, inace, mog nekadasnjeg dobrog druga i brata?! Svako ko ga je poznavao ne bi za njega mogao reci ni jednu ruznu rec. Bio je ono sto bi svaki muskarac pozeleo da bude. Lep, visok, izuzetno pametan, manekenski gradjen, situiran.. A sad? Sta sad? Sada nepokretan lezi u bolnici, i moli Boga da umre, kako ga ne bi zadslo nesto jos gore - zatvor..! Zaista strasna stvar! Da covek ne pozeli ni najgorem neprijatelju! Kad samo pomislim sta je sad ostalo od onakvog coveka, hvata me jeza... Potpuno je upropastio svoju, a i njenu porodicu! A za sve je kriva ta jedna sekunda.. Ta prokleta sekunda u kojoj nije kontrolisao sebe! I eto... Sada mu ostaje pakao dok joj se i on ne pridruzi negde... gore... Iskreno saucesce upucujem i njenoj porodici.. Sunda, brate moj, srecno..!

  • vladan

    18. februar 2013 | 08:11

    pa sta da ga covek zali, nije mi ga zao ,klasičan indijanac koji nema grama mozga...da zadavi ovako lepu devojku zbog neke glupe SMS poruke kako kazu od bivseg pa grozno majke mi,da je voleo toliko resio bi problem kao pravi muskarac a ne na ovaj nacin jos sada hoce da se ubije ko neka p......ukakio si sebi zivot koji nisi znao da iskoristis da uzivas u njemu pa svi smo bili mladi i svi prolazili kroz iste stvari....ne mogu ovo da razumem, izvini ....

  • Jole Domokos

    18. februar 2013 | 09:53

    Ovo je bruka nad brukama.Oduzeo jedan mlad zivot,i sad treba on da ispadne zrtva?Jos se pise da njegovo zdravlje prati konzilijum lekara...Kao da je neki junak,a ne ubica.Dok bolesnici sede po ordinacijama satima.....Zalim samo porodicu devojke,koja je ubijena ni kriva ni duzna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA