UDRUŽENJE TATA: Do 100.000 dece u Srbiji raste bez oca!

U Udruženju, koje radi na razvoju očinstva i uspostavljanju ravnopravnosti između majke i oca, navode da je nakon razvoda najveća želja dece da ponovo budu sa celom porodicom

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Milos
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Pera

    10. januar 2018 | 01:11

    Ja sam sa suprugom 9godina u braku i pre roga 8 bio u vezi. To je bila ljubav beskonacna, kao u bajci. Imamo dva sina 8,4 godine. Drzao sam je kao kap vode na dlanu, dok nije pocela da radi u frizerskom salonu. Do pre 7 meseci bila je da kazem "normalna" e onda joj se jedan muskarac poceo da udvara i na kraju se dama zaljubila u 38 godini.ja sam to u startu pokusao da presecem ali zbog dece nisam hteo da pravim vece probleme. I sad, mi treba neko iz tih gospodara zivota da daju majci starateljstvo!! Tesko bogami, oni su mi sve na svetu ne mogu bez njih ni jedan dan a kamoli da ih vidjam svaki drugi vikend. Strajkovacu gladju ako treba i svoj zivot dati ali ima da idem ispred zgrade Vlade da trazim pravdu. Jer sve sam joj u zivotu dao a najvise srce i sad treba da zavrsim u ludnici jer zelim nazad svoje?!? Svoju krv i svoje meso zbog kojih sam se Bogu hvala isplakao od srece, kada su se rodili. E pa nece moci, ne dam decu nikome!!

  • Milos

    02. jun 2015 | 20:28

    ok svatam.. DA PRAVDE nema ni za koga ni za decu ni oca ni za majku.Predlozi o razmisljanju gde je pravda za sve jedino relevantno resenje da ze zaobidje formalnosti braka svetinje i da se menja ceo sistem u svetu princip rada suda 'razvodi,. nema razvoda do odredjenog perioda uzrasta deteta i pustiti dete da samo odabere sa kim ce ziveti. jel to ok!?

  • igor

    29. maj 2015 | 16:40

    Strasno je sve ovo I kroz sta sve prolazimo kad dodje do toga. Jednostavno prijave vas za maltretiranje I zavrsili ste pricu a ni glas niste podigli . Jednostavno nikog neinteresuje vasa prica . Sramota je postujem I treba kazniti ko je fizicki maltretirao I tukao ali nismo svi takvi postovanja nema I bice ga jos manje dokle god budu imale takvu zastitu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA