ŽANDARM TRAJKOVIĆ: Neću da se sretnem s huliganom Mišićem, i dalje sanjam mrtve krave!

- Nemam šta da pričam s osobom koja je pokušala da me ubije! Meni je naneto zlo, uništen sam, snovi su mi teški! Svaki dan se borim da se unormalim - kaže penzionisani major policije

  • 11

Penzionisani major policije Nebojša Trajković, koga je 2. decembra 2007. na tribinama stadiona "Marakana" zapaljenom bakljom povredio navijač Crvene zvezde, kaže za Telegraf.rs da ne bi prihvatio sastanak s Urošem Mišićem i da nema s njim o čemu da priča, jer je on "okoreli huligan".

- Pokušao je da me ubije, o čemu bi mi trebalo da pričamo?! Video bih kako bi se ponašao da je njegov otac u pitanju, da li bi razgovarao s čovekom koji ga je unakazio - započinje priču ovaj žandarm.

Trajković je proglašen invalidom i upućen na trajno lečenje u VMA. Kako kaže, redovno odlazi kod lekara i na terapije da bi zalečio teške fizičke i psihičke rane koje mu je zadala grupa huligana, predvođena Mišićem, ali one nikako da zacele.

- Meni je naneto zlo, uništen sam, snovi su mi teški! Sanjao sam mrtve krave, svaki dan se borim da se izvučem i koliko-toliko unormalim. Moja porodica trpi zbog svega - jada se ovaj čovek.

On kaže da je Mišićevo kajanje neiskreno, i dodaje da jedva čeka da vidi dokle će više da se kaje.

- On je mnogo puta ponovio da se kaje, da mu je žao, kako je sve to smišljeno i naučeno. Takve izjave su čist marketing i foliranje, tu nema ni grama istine. Do kada će više da se kaje, neka prestane s tim - poručuje penzionisani major policije.

Trajković kaže da je odmah nakon skraćenja kazne Mišiću rekao da će se država kad-tad pokajati zbog toga, a to se ubrzo i ostvarilo, o čemu svedoči incident u diskoteci "Plastik".

- Kada je Srbija odlučila da skrati izdržavanje zatvorske kazne Mišiću, odmah sam izjavio da će joj se ta odluka obiti o glavu, što se ubrzo i desilo. Taj momak je brže-bolje otišao u diskoteku "Plastik" i zverski pretukao marinca - tvrdi Trajković.

On smatra da je zaboravljen čovek, ali se bori za sebe i svoju porodicu da bi "koliko-toliko mogli normalno da žive".

- Ja sam žrtva države i njenog neefikasnog sistema koja me namerno prepustila neizvesnosti. Porodica mi teško živi, jer više ne radim. Dobio sam invalidsku penziju, ali sam izgubio pažnju ljudi iz MUP-a Srbije. I ministar i sindikat policije su me zaboravili. Ipak, ne tražim milostinju, borim se za sebe i svoju porodicu - kaže Trajković.

Navijač Crvene zvezde Uroš Mišić (24), koji je osumnjičen da je učestvovao u sukobu dve grupe mladića u beogradskoj diskoteci "Plastik", u kome je povređen marinac, pripadnik obezbeđenja Ambasade SAD u Beogradu, u ekskluzivnom intervjuu za Telegraf.rs rekao je da mu je žao svega što se dogodilo sa žandarmom Trajkovićem i da ne bi imao ništa protiv da se sretne s njim.

- Posle svega osećam veliko žaljenje zbog svega što se dogodilo. Smatram da sam nepravedno osuđen. Žao mi je povređenog čoveka, a ne bih imao ništa protiv da se sretnem s Trajkovićem. Štaviše, bilo bi mi i drago da do toga dođe - rekao je Mišić.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komentator

    5. mart 2013 | 17:58

    Postovanje policajcu za prezivljeni pakao i na suzdrzanosti sto ga tada nije ubio, a na sta je imao puno pravo. Treba u tim trenucima biti dovoljno jak i uzdrzati se od dela koja su nepopravljiva....

  • Miki

    5. mart 2013 | 17:04

    Nema rasprave pridji mu i nabodi skota .

  • Dejan

    5. mart 2013 | 18:16

    tukli ste redom za vreme slobe od 7 do 107...za dnevnicu i dunhil...nazalost i to se zaboravilo..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA