TRSTENIK: Ljubomorni muž prebio zamenicu predsednika opštine

Motiv napada navodno je bila sumnja da ga žena vara, a protiv muža batinaša policija je podnela krivičnu prijavu

  • 13

Helenu Stupljanin, zamenicu predsednika Skupštine opštine Trstenik, pretukao je pre dva dana u kancelariji u kojoj radi suprug Ljubodrag.

Motiv napada navodno je bila sumnja da ga žena vara, a protiv muža batinaša policija je podnela krivičnu prijavu.

Helena je posle suprugovih šamara završila kod lekara sa lakšim telesnim povredama, saznaje "Alo". Incident koji je podigao veliku buru među zaposlenima u opštinskoj administraciji dogodio se u ponedeljak oko 11.30 ujutru.

Tog dana u zgradu opštine Trstenik došao je Helenin suprug. Izgledalo je kao da je u pitanju obična poseta, a zapravo samo nekoliko minuta kasnije sve se pretvorilo u pravu dramu.

- "Okidač" je taj što suprug Ljubodrag već neko vreme sumnja u vernost supruge i to priča po gradu, a lokalni džabalebaroši mu dodatno pune glavu. Šta je od toga tačno ne znamo , nismo im držali sveću - priča za "Alo" izvor iz opštinske administracije.

Prema informacijama koje se mogu čuti u Trsteniku, do incidenta je došlo zbog Heleninog šefa Milića Pavlovića, predsednika Skupštine opštine Trstenik, za koga je Ljubodrag uveren da je sa njegovom ženom prekoračio granicu poslovnog odnosa.

Prema tvrdnji našeg sagovornika, Ljubodragova poseta ženinoj kancelariji u jednom trenutku se pretvorila i u žučnu raspravu sa Milićem, koji deli kancelariju sa Helenom.

Kako tvrdi naš izvor, u toku rasprave Milić je otišao do toaleta i tu se zaključao. Pozvano je najpre obezbeđenje opštine, a onda i policija koja je supružnike jedva razdvojila.

Nakon toga pretučena Helena je otišla u Hitnu pomoć, gde je dobila uverenje o povredama, dok je njenog supruga odvela policija.

U MUP-u  nam je potvrđeno da je u zradi opštine zaista došlo do porodičnog indidenta. Policiju je pozvala Helenina sekretarica.

Helena ima lakše telesne povrede, uglavnom po licu, a njen suprug je odmah priveden u policiju.

Nakon izjave koju je dao, protiv njega je podneta krivična prijava zbog nasilja u porodici.

(Telegraf.rs/ Izvor: Alo, Foto: Ilustracija)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • i

    6. mart 2013 | 08:28

    Ali najjaci mi Milic koji je otisao u toalet i tamo se ZAKLJUCAO???

  • Vlaja

    6. mart 2013 | 07:59

    Pa naravno da je dupetom dosla na tu funkciju. Nazalost u vecini opstina se tako i zaposljavaju i napreduju

  • PS.

    6. mart 2013 | 04:29

    Pukla im koalicija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA