Otkriven recept pasulja iz JNA!

Zahvaljujući specijalnom kuvaru objavljenom na internetu, svi sada mogu da napokon uživaju u hvaljenim jelima vojske JNA

  • 3

Svi koji su služili vojsku u JNA ne preskaču priliku da pohvale određena jela koju su baš zahvaljujući vojnim kuvarima stekla kultni status - poput nenadmašnog pasulja. Sada, zahvaljujući specijalnom kuvaru objavljenom na internetu, i civili mogu da napokon uživaju u hvaljenim jelima vojske JNA.

 

Na sajtu se mogu naći brojni recepti za jela koja su bila dostupna vojnicima Jugoslovenske narodne armije uključujući razne supe, čorbe, jela od ribe kao i jela od mesa.

 

Pored recepata, kuvar nudi i brojne praktične savete koji vam mogu pomoći pri kuvanju nekih od, sada antologijskih, recepata.

 

Pored tačnih, vojničkih, mera za sve sastojke koji idu u jelo, tu su naravno i preporučene količine priloga i hleba koje treba da se nađu uz jela kako bi celokupan doživljaj bio što sličniji onom u kantini.

 

Pogledajte sve recepte na sajtu JNA kuvar - Recepti Jugoslovenske narodne armije

 

 

 

 

(I. M. / Izvor: B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Reele

    17. mart 2013 | 12:15

    Al se nekad dobro prdelo...BASh

  • SRBA

    13. mart 2013 | 19:54

    E DIVOTA!!!TO JE NAJLEPSA VEST ZA NAS BIVSE VOJAKE!!!HVALA PUNO

  • BG

    18. februar 2016 | 04:53

    OVO SU LUPETANJA. UKUS PASULJA ZAVISI OD KOLICINE VODE U KOJOJ SE KUVA I NISKE TEMPERATURE. VOJNICKI PASULJ JE UKUSAN ZATO STO SE KUVA NA CETIRISTOTINE ILI PETSTOTINA LITARA VODE, NA TEMPERATURI OD 70 ILI 80 STEPENI, I TO MU DAJE SPECIFICAN UKUS . SVE OSTALO SU URBANE LEGENDE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA