Otkriven recept pasulja iz JNA!

Zahvaljujući specijalnom kuvaru objavljenom na internetu, svi sada mogu da napokon uživaju u hvaljenim jelima vojske JNA

Komentari

  • BG

    18. februar 2016 | 04:53

    OVO SU LUPETANJA. UKUS PASULJA ZAVISI OD KOLICINE VODE U KOJOJ SE KUVA I NISKE TEMPERATURE. VOJNICKI PASULJ JE UKUSAN ZATO STO SE KUVA NA CETIRISTOTINE ILI PETSTOTINA LITARA VODE, NA TEMPERATURI OD 70 ILI 80 STEPENI, I TO MU DAJE SPECIFICAN UKUS . SVE OSTALO SU URBANE LEGENDE

  • Reele

    17. mart 2013 | 12:15

    Al se nekad dobro prdelo...BASh

  • SRBA

    13. mart 2013 | 19:54

    E DIVOTA!!!TO JE NAJLEPSA VEST ZA NAS BIVSE VOJAKE!!!HVALA PUNO

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA